Citat:
În prealabil postat de gabriela15
citesc cu mila toate postarile....si ma gandesc pana la urma de ce sa nu ramanem noi la dreapta noastra credinta fara sa ne complicam cu ceilalti, caci este oricum in zadar....credeti-ma ca am incercat si eu de atatea ori sa discut cu cei din secte, si aduceam argumente serioase din Biblie, insa daca eu eram in stare sa ii ascult ei nu puteau....pentru ca stiau ca am dreptate si mandria de care s-a vorbit ii invaluie in orice situatie. de aceea va spun mai bine nu ii ascultati si nu incepeti discutii cu ei, nu are rost... insa ceea ce ma mira pe mine cel mai tare este cum de un sectant citeste un site ortodox?! eu una nu sunt curioasa sa vad ce se discuta pe siteurile lor....
|
am observat si eu asta si sunt putin dezamagita :-<
bine, in realitate, am reusit sa fiu ascultata dupa ce-am ascultat parerile lor, dar am observat o tentativa de-a ma opri, de-a se repezi sa zica ceva, dar au avut rabdare si mi-au ascultat parerea. daca m-au vorbit pe la spate adica cand nu am fost prin preajma, problema lor. E un Dumnezeu Sus si are grija de toata lumea!
mi se pare corect si normal ca sa ascultam pe fiecare in parte, indiferent de ce religie e si ce argumente are, dar la fel de normal este ca atunci cand ne vine noua randul sa vorbim, sa ne asculte. nu sa sara, sa riposteze sau sa-si arate mandria. pe mine nu ma intereseaza ca sunt mandri. asa cum eu, sa zic, ascult pe cineva fara sa-l intrerup asa ar trebui sa faca si cel care-mi vorbeste.