Citat:
În prealabil postat de luminita-
Poate ca nu la toti e vorba de ura fata de animale,ci de frica.Mie una imi este foarte frica de caini,daca vad unul,ocolesc si traversez imadiat pe partea cealalta,deci strada ar trebui sa fie un loc linistit pt toata lumea,asa cum nici cei care iubesc cainii nu ii pot uri,asa nici ceilalti carora nu le plac cainii nu ii pot iubi.
|
Luminita,citeste cu atentie prima mea postare de pe acest topic.Sa stii ca cei care iubim animalele suntem primii care nu mai dorim sa ii vedem in strada.
Pentru asta luptam,ca sa punem capat efectului(cainii de pe strazi) intr-un mod civilizat si care sa ne faca cinste ca si fapturi umane si doi,sa intervenim asupra cauzei prin masurile pe care ti le-am descris in acea postare.Altfel,niciodata nu vom scapa cu adevarat de caini,iar cele mai castigate din aceasta istorie sunt autoritatile.
In momentul de fata sunt doua persoane:doamna Anca Hertea,profesoara de canto la Liceul Dinu Lipatti si domnul Viorel Tcaci,de la asociatia Spike pentru protectia animalelor din Constanta,care se afla in greva foamei tocmai pentru a se da legea care ne-ar salva pe toti sa mai vedem caini pe strazi si care sta blocata de doi ani la Camera Deputatilor.
Dna Anca Hertea se afla in greva de 9 zile,iar domnul Tcaci are deja 4 zile de cand refuza si apa.Starea lor este deja critica,dar presa musamalizeaza aceasta actiune.
In schimb,au dorit sa creeze o adevarata isterie impotriva cainilor comunitari zilele trecute,efectul fiind exact invers...lumea a iesit in strada ieri,au fost aproape de 1000 de persoane care s-au strans din toata tara,Cluj,Baia Mare,Constanta,Galati,Giurgiu,Busteni,Campina,Ploi esti si acestea sunt cele doar de care stiu eu.Deasemenea au venit reprezentantii unor organizatii pentru protectia animalelor din afara,printre care si participanti din Olanda.
Au fost tineri,foarte multi tineri,precum si politicieni,actori,cantareti,oameni de presa care s-au alaturat protestului.
De unde pana mai ieri era o adevarata propaganda si nebunie pe toate posturile tv,acum presa tace,cu greu veti putea gasi un material despre acest miting,iar ieri cand a fost pomenit la stiri,a fost in treacat si doar ce le-a convenit.
Daca veti cauta pe site-urile televiziunilor,nu vezi gasi mai nimic despre miting,cu atat mai putin despre amploarea lui.
Evident...au dorit sa creeze un fond de isterie pe care sa se poata da aceasta lege a prefectului Atanasoaie si nu s-au asteptat la reactia ce a urmat.
Va rog,nu va mai lasati manipulati de ei,in aceasta lupta,de a nu mai vedea caini pe strazi,iubitorii de animale sunt cei care se zbat cel mai inversunat ca acest fenomen sa inceteze,adevaratul dusman fiind autoritatile,pentru ca e vorba de bani,foarte multi bani la mijloc care s-ar pierde daca nu ar mai exista acesti caini in strada!
Cateva imagini de la mitingul de ieri: