Citat:
Īn prealabil postat de gabriela15
citesc cu mila toate postarile....
|
Mila pentru cine?
Citat:
si ma gandesc pana la urma de ce sa nu ramanem noi la dreapta noastra credinta fara sa ne complicam cu ceilalti, caci este oricum in zadar....credeti-ma ca am incercat si eu de atatea ori sa discut cu cei din secte, si aduceam argumente serioase din Biblie, insa daca eu eram in stare sa ii ascult ei nu puteau...
|
Pai de ce ai intrat in discutie, nu stiai ca nu va veti convinge reciproc? Si de cand suntem noi chemati sa aducem pe "calea cea buna" pe cineva? A spune o parere pe un forum e altceva, chiar daca sar de posterior multi vazand un atac la credinta, ei vazand in credinta doar dogme, cand de fapt credinta nu consta din asa ceva.
Citat:
pentru ca stiau ca am dreptate si mandria de care s-a vorbit ii invaluie in orice situatie. de aceea va spun mai bine nu ii ascultati si nu incepeti discutii cu ei, nu are rost...
|
Mandria te-a invaluit si pe tine avand in vedere ca ai vrut la randul tau sa pari mai "desteapta" ca ei. Dar cand un orb calauzeste un alt orb stii ce se intampla nu?
Citat:
insa ceea ce ma mira pe mine cel mai tare este cum de un sectant citeste un site ortodox?! eu una nu sunt curioasa sa vad ce se discuta pe siteurile lor....
|
Eu am fost curios, dar mi-a trecut repede. Nu va spun pe unde am fost, dar te doare capul. Aici macar sunt dispute, oamenii sunt destul de inflacarati in a aduce argumente alaturi de ceea ce ei cred, e o diversitate de teme, de moduri de abordare.