View Single Post
Vechi 01.05.2010, 14:06:20
izotaurel izotaurel is offline
Member

Data înregistrării: 01.05.2010
Implicit

Eu nu as trimite pe nimeni in Iad sa sufere pentru eterninate. Eu mi-as educa creatia si as face un paradis fara suferinta. De ce ? Dintr-un simplu motiv : nu sunt sadic si nu consider ca suferinta poate duce la ceva bun.

Daca tu ti-ai pedepsi copii cu tortura vesnica atunci esti un om groaznic. Ce ii iei apararea lui Avram ? Ce mare realizare ca "a asteptat" ? Nu a facut nimic practic BA DIN CONTRA a facut sex cu o sclava si l-a nascut pe Ismael ca pe urma sa-i izgoneasca. Mare smerenie.

Topicul meu nu despre asta era vorba, va rog sa nu-l transformati in altceva.

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
E in joc mult mai mult decat o simpla acceptare. Gandeste-te in felul urmator: Tu ai un copil si-i spui: "Nu trece podul acela ca e subred si se rupe. Vei cadea in apa si vei muri" . El nu te asculta si trece podul. Cade in rau, raul e lin dar se indreapta catre o cascada din care nu are sanse de scapare. Tu sari dupa el si ii intinzi mana: "Fiule, , lasa-ma sa te salvez, altfel vei muri" El rade de tine, te face in toate felurile spunand ca te-ai ramolit, nu vezi ce apa lina si frumoasa? Si respinge mana ta intinsa strigand sa il lasi in pace. Inevitabil cade in cascada si moare.

Ca tine e si Dumnezeu, apa e pacatul care duce la moartea numita iad, mana ta intinsa este Iisus Hristos, sansa noastra de salvare. Iar fiul razvratit sunt toti cei care se cred mai intelepti ca Dumnezeu si isi permit sa faca ce vor ei intr-o lume cu atatea pericole, in care satan pandeste la fiecare pas sa le fure sufletele. Sfarsitul lor va fi inevitabil in iad, si nu pentru ca au pacatuit neaparat [caci toti am pacatuit] ci pentru ca au refuzat mana intinsa de Dumnezeu prin Iisus Hristos, mana care putea sa-i salveze si sa-i duca in rai.
Nu e deloc acelasi lucru. Una este moartea fizica si una este tortura vesnica. Dumnezeu nu te ia de mana, Dumnezeu nu isi face simtita prezenta, avem doar carti pe care trebuie sa le credem si atat, eventual fara ca macar sa le citim. Si oricat ar rade copilul de mine eu l-as ridica si l-as lasa sa traiasca. Eu sunt de vina pentru educatia lui, el nu are nicio vina sau e bolnav mintal. Pe timpuri cred ca copii cu probleme mintale erau omorati cu pietre pe motiv ca nu isi asculta parintii si asta la comanda Domnului Nostru Iisus Hristos.

Last edited by izotaurel; 01.05.2010 at 14:13:26.
Reply With Quote