Citat:
=>Universul nu l-a facut pentru EL ci sa "se dea in spectacol" (e o demonstratie de forta)ca sa inteleaga si unul cu IQ mai mic ca exista Dumnezeu .El a facut un Univers , tu ce ai facut? in afara de ce faci ,cand mergi la toaleta?
|
Eu studiez/predau fizica, tu ce faci?
Citat:
=>dar tu de ce te rogi lu' mamica ta ?cu un scop ,nu? sa-ti dea bani de carte de colorat ,de bombonele ,etc. DECI TU TE ROGI LA MAMICA TA CA TU AI NEVOIE DE CEVA ,NU? atunci de ce ne intrebi pe noi de ce ne rugam de Cineva?
|
Am salariu stabil, mersi.
Citat:
inca nu esti destul de marisor ca sa intelegi raspunsurile la intrebarile astea ,mai bine treci la cartea de colorat . mai ai culori ,iti fac cadou o cutie de culori daca vrei !(dar daca totusi vrei sa afli ,am impresia ca raspunsurile le gasesti in cartea de religie de clasa 1-a)
|
Odată cu vârsta apare înțelepciunea. dar la dumnezeu nu există noțiunea de timp și vârstă.
Citat:
pai daca tu furi si esti iertat ,tu o sa ai impresia ca a fura e ceva foarte distractiv si profitabil ...si o sa furi in continuare! de faptul ca tu vei fura in continuare E VINOVAT CEL CARE NU TI-A " ARATAT "DESTUL DE CLAR CA E RAU CE FACI ! =>daca petreci o noapte in arestul politiei _+ o chelfaneala =>o sa percepi altfel ce inseamna furt ,decat daca iti da proprietarul de la care furi si alte lucruri ,felicitandu-te pentru fapta mareata pe care o faci.
A fost destul de clara explicatia?
|
Tu ai 50 de ani, fiul tău are 30. Te-ai băga în pușcărie în locul fiului tău?