Citat:
În prealabil postat de Doriana
Nu ai fost atent: oamenii aleg singuri sa mearga in iad respingand salvarea oferita de Dumnezeu.
Chestia cu iadul vesnic sau nu se discuta de mult, mult timp si nu e cazul sa o reluam. E drept ca multi isi doresc un paradis cu flori neconditionat, ca sa fie liberi sa pacatuiasca in voie fara consecinte.
Eu nu am de ce sa ii iau apararea lui Avraam, i-a luat-o Dumnezeu si eu nu mai am ce adauga. Dar e interesant ca te simti mai bun ca el pentru faptul ca el si-a luat o sclava si tu nu [probabil].
Dar, si imi cer iertare daca sunt prea directa, tu crezi ca de prea multa smerenie Ii contesti moralitata lui Dumnezeu si spui ca judecatile lui nu sunt drepte? Avraam nu si-ar fi permis niciodata asa ceva.
|
Am inteles foarte bine. Nu se vede nicio salvare de la Dumnezeu . Unde este ?
Iadul nu trebuie sa exista nu ca sa putem pacatui, pentru ca nu din cauza asta nu pacatuiesc oamenii. Oamenii pacatuiesc pur si simplu, fie ca cred in Iad, fie ca nu. Romania e tara cu cel mai mare procentaj de crestini din Europa, inseamna ca suntem ce mai morali si buni europeni? Evident ca NU. Iadul nu trebuie sa existe pentru ca nu este just ca o pedeaspsa infinita pentru fapte finite. Eu sper ca Iadul este doar ceva metaforic

.
Normal ca practicarea sclaviei reprezinta o grava ofensa adusa moralitatii si omenirii iar aceasta practica este incurajata in Biblie, chiar pot sa-ti vinzi fiica ca sclava sexuala.
Ce a facut Avraam in mod special nu imi dau seama, chiar A RAS in fata lui Dumnezeu, si el si sotia lui si nu au asteptat si s-au gandit sa scape mai repede facand copil cu Agar. Noi trebuie sa credem si sa respectam neconditia Biblia pe cand Avraam radea de Dumnezeu ca nu poata sa-i dea un copil.
Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea
Iisus Hristos nu a poruncit sa omoram pe nimeni,dimpotriva,paganii ii omoara pe crestini!
Am citit ca focul iadului nu e un foc propriu-zis,e un chin.
|
Iisus Hristos este Domnul vesnic sau nu crezi in Sfanta Treime ? Este acelasi Dumnezeu in Vechiul Testament ca si in Noul Testament.