Salvarea e Iisus Hristos care s-a dat jertfa in locul nostru pentru ca noi sa nu mai mrgem in iad DACA vrem sa primim aceast dar nemeritat.
Ma rog, problema ta nu e ca nu intelegi Biblia, ea e de cu totul alta natura...Tie nu-ti place cum este Dumnezeu. Ei bine, El este asa cum este si daca ne place si daca nu. Cand esti oaspete in casa cuiva nu faci tu regulile, ci gazda. Planeta asta ne-a fost data in dar de Dumnezeu, viata la fel, hrana si familia, prietenii. El inca ne mai accepta si ne rabda desi ne batem joc si de planeta si de semenii nostri si desi majoritatea se cearta cu El spunand ca nu le-a dat nimic sau ca nu exista sau pur si simplu L-au dat afara din vietile lor dupa ce le-a pus totul la picioare.
Oricum , daca ai in tine putina bunatate sau mila sau moralitate, tot de la El o ai, caci El e sursa infinita a tot ce este bun. Si moralitatea sau mila mea nu se pot compara in nici un caz cu cele ale lui Dumnezeu.
P. S.
Nu Avraam a ras, ci Sara...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
|