Citat:
În prealabil postat de Jane Says
Nu, eu vreau raspuns la ce am zis. Ca daca nu tinea de cult, erai acum cult-free, dar esti pana peste cap cu penticostalii, asa ca nu zi catelus cu parul cret frumos, politically correct.
Zi-o pe-a dreapta, ce crezi tu despre Biserica Celor 12, se mantuiesc daca fac toate alea in numele lui Hristos sau nu?
|
Fac parte din acest cult deoarece Dumnezeu mi s-a descoperit aici si am ramas aici. Sper ca nu ai nimic impotriva ca Dumnezeu sa se descopere si in afara gardului tau. Dar ma straduiesc ca religia mea sa nu devina un motiv de competitie..
Deci Biserica nu e cult; cultele sunt niste organizatii administrative afiliate Bisericii. Dar orice om din Biserica celor 12 ar putea fi mantuit daca are dragoste de Dumnezeu si respecta Cuvantul lui Dumnezeu. Pentru ca Biserica celor 12 este un alt partid ca cel de pe vremea lui Pavel : partidul lui Apolo, al lui Pavel sau al lui Chifa. Pe de alta parte orice om din Biserica celor 12 poate merge in iad daca are alte motivatii de a face parte din aceasta Biserica. [care de fapt e un cult].
Pe de inca o alta parte, nu e bine sa judecam nimic inainte de vreme. Chiar daca unii din Biserica celor 12 sunt total gresiti, ei se pot intoarce oricand la dreapta credinta si sa ne-o ia inainte.
Multumita?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Last edited by Doriana; 01.05.2010 at 18:22:29.
|