View Single Post
Vechi 01.05.2010, 19:05:31
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Anateme s-au dat pentru dezbinare si rupere de biserica.
Nu e chiar asa, ca nu-mi place Biserica deci imi mut cortul doi metri mai incolo si slujesc pe cine am chef cum am chef, si de unde trebuia sa fim toti una, suntem doua, trei... sute de mirese.
.
Forumul asta e plin de anateme [neoficiale, ce-i drept] din partea unor drept-credinciosi cu drept deplin de a anantemiza pe cei pe care ii numesc batjocoritor "sectanti eretici".

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
.Daca o sa imi zici ca gusturile unuia si-ale altuia sunt mai importante decat de a fi toti in comuniune de credinta, ganduri si simtiri, asa cum am fost, bine, treaba ta, tu ai sa vezi. .
Nu ai de unde sa stii in ce comuniune de credinta am fost; o biserica unica nu garanteaza intelegerea . Cert e ca Biblia si cititul nu au fost accesibile mirenilor, asa ca orice canta seful era bun.

Cat despre gusturi, sunt de acord cu tine. Si sper sa nu-i mai judecati pe cei ce nu au gustul vostru in materie de muzica, inchinare , liturghie , rugaciune sau ritualuri.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14