View Single Post
Vechi 01.05.2010, 19:39:04
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Se judeca ei singuri cand pentru asta se despart.
Comuniunea de credinta si de tot se concretizeaza prin Euharistie. De exemplu daca ajung intr-o biserica ortodoxa greaca, sarba, rusa, bulgara, chiar daca nu inteleg o iota din limba, daca am dezlegare prealabila, ma pot impartasi cu ei pentru ca stiu ca ne inchinam Aceluiasi Dumnezeu si suntem *o* biserica.
Minunat. Eu ma impartasesc in orice biserica penticostala, adventista, baptista, crestina dupa evanghelie si altele ...din Romania, Serbia, Rusia si oriunde ma trimite Domnul.

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Faptul ca lucrul asta nu functioneaza si cu restul e dovedit prin aceea ca NP nu vin sa se spovedeasca in BO :) Vezi aici cine s-a dezbinat mai abitir si in ce scopuri.
Dar te-ai intrebat daca preotul primeste spovedanii de la ne-ortodocsi? Dupa aceea vorbim de dezbinare.
Daca nu as avea la cine sa ma spovedesc si as avea nevoie de asa ceva , as merge si la preot. Problema e ca stiu dinainte ce va spune si nu vad cu ce m-ar putea ajuta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14