Subiect: patima?
View Single Post
Vechi 19.04.2007, 08:37:57
jeny
Guest

Implicit

cozia cred ca "problemele tinerilor" sunt si ale parintilor, a parintilor care inca mai simt nevoia sa fie parinti nu doar mame de wekend sau mai rau anuale..a tatilor care inca mai simt nevoia sa isi scoata copilul in parc sau la o partida de fotbal, a mamelor care accepta sa se imbrace si se comporte ca o mama intelegand ca de fapt asta!! este menirea ei pe pamant, mancarea...este doar una dintre problemle societatii nostre din pacate..spune mirela ne lipseste calitatea, da e adevarat dar cand nu sunt reusurse finainciare..mananci ceea ce primesti..obezitatea( nu ma refer la boala in sine ci la cei care inca mai pot sa isi reechilibreze organismul dar nu o fac..) spun eu, nu e o boala adusa de calitatea mancarii e o boala numita COMODITATE de ignoranta parintilor de a mai pregati micul dejun diminetata, de a pregati pachetelul copilului...stiu sunt invechita dar prefer sa fiu o mama invechita dar sa am copii sanatosi..eu consider ca atat timp cand Nu mai vrem sa fi cu adevarat Mame nici copii nostri nu vor scapa de obezitate..pt ca vai e mai simplu sa ma aranjez dimineata 1 ceas in fata oglinzii si sa "arunc" 100 copilului sa ii sarut in graba si sa spun vezi tu manaca si tu ceva de la fast food........iertare dar asa simt... jenica
Reply With Quote