View Single Post
Vechi 01.05.2010, 20:38:20
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Aurel, ca sa intelegi VT iti trebuie intai o viziune corecta aupra lui Dumnezeu. In starea in care esti iei doar ce-ti convine. Nu vezi ca Rahav a fost iertata pentru ca a avut credinta, nu vezi ca Ezechia a fost vindecat miraculos doar pentru ca a cerut, nu vezi ca pana si cel mai pacatos rege al Israelului, Ahab, a primit o noua sansa cand s-a pocait. Nu vezi ca Dumnezeu i-a salvat de atatea ori pe evrei in mod miraculos, ca Ilie a inviat fiul vaduvei, si, ce-i mai grav, NU MAI VREI SA VEZI CA HRISTOS A MURIT DE DRAGUL TAU.
Pe tine te preocupa doar trecutul pe care nu-l poti intelege din cauza unor contexte culturale extrem de diferite si din cauza faptului ca vrei sa fii suparat. De aceea nu judeci obiectiv, si nici atat corect. Recomand ca mai intai sa-ti doresti sa afli adevarul fara sa presupui ca-l stii si apoi il vei afla.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote