View Single Post
Vechi 01.05.2010, 21:03:31
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
http://www.odaiadesus.ro/personala.html
Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Autorul articolului nu prezinta credibilitate. Am citit o carte scrisa de acesta ("Ereziile apusului" -scrisa in colaborare cu Ieromonahul Visarion Moldoveanu) in care am gasit minciuni usor de sesizat referitoare la o biserica crestina (pe care o cunosc bine si am putut verifica afirmatiile facute in carte).
Autorul articolului nu prezinta credibilitate, in general vorbind. Eu nu am citit cartea la care va referiti.

Dar cand un om marturiseste ca s-a nascut intr-o familie atee, a fost botezat ortodox, apoi a devenit ateu, apoi s-a convertit la baptisti, apoi i-a lasat pe baptisti si a devenit membru la penticostali apoi i-a lasat si pe penticostali si s-a dus la un grup numit "partasia", si apoi a parasit grupul si a trecut din nou la ortodocsi, cam cata credibilitate credeti ca mai are in ochii mei?

Despre ce sa ne invete un astfel de om, despre stabilitate in credinta, despre loialitate sau despre ce?

Poate doar despre cum sa tradezi un crez sau o comunitate in cinci pasi simpli sau cum sa zbori candid si ferice din floare-n floare.

In opinia mea, exista oameni care s-au nascut si au crescut intr-o confesiune crestina oarecare si, la maturitate, L-au descoperit pe Hristos in alta parte. Daca L-au gasit cu adevarat pe Dumnezeu acolo, pentru mine nu e nici o problema. Il pot respecta, il pot considera frate si il pot asculta cu atentie ce are de spus.
Cunosc si astfel de cazuri. Mihai Oara este unul dintre ele.

Insa pe migratorii de profesie imi este foarte, foarte greu sa-i cred.

Last edited by penticostalulmantuibil; 01.05.2010 at 21:10:03.