View Single Post
Vechi 02.05.2010, 01:38:05
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

198. Templul pustiit de la Pucioasa (Incrementa atque Decrementa Aulae Puciossae) (V)

Proorociile mincinoase abundă în continuare. Rromânia va fi Noul Ierusalim, Regele Mihai, unsul lui Dumnezeu, va cârmui peste Rromânia Cea Binecuvântată , va cârmui ca Rrege, avându-i ca sfetnici pe liderii pucioși care-i vor aduce “proorocii noi” (“Cuvântul lui Dumnezeu”, proaspăt mereu, ca să știe regele cum să cârmuiască pe placul lui “Dumnezeul de la Pucioasa”), iar de-a dreapta lui va sta cel care este pregătit să devină “patriarhul Irineu Pop”:

România va fi Noul Ierusalim, iar Domnul va fi cu cuvântul Său spre slava Ierusalimului nou. Și se vor împlini în vremea aceasta cele proorocite, căci voi aduce pe unsul Meu, și el va cârmui întru Mine și nu fără Mine, căci peste cea binecuvântată este Dumnezeu cu cuvântul Său, spre plinirea slavei cea așteptată. Pace peste casa unsului Meu, Mihail! Pace ție, rege al României, și fii întru Mine […] Un picuț, și despecetluiesc acest izvor de înviere și de viață întru adevăr, și vei veni apoi, și vom cârmui întru adevăr peste noroade, că România va împărți legea și calea adevărului și calea vieții, și vei avea de-a dreapta ta pe cel ce-l pregătesc să fie cel dintâi peste biserica Mea, căci este alesul Meu pentru vremea aceasta și este așezat întru sfințenie și întru taina care va acoperi cu slavă biserica și neamul acestei vremi.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 22 iulie 1991)

Regele Mihai este numit din oficiu ctitor al bisericii de la Glodeni, fără a mai fi întrebat dacă este sau nu de acord și fără a fi de față, ca să se poată pronunța liber și conștient:

“Am coborât veste cerească prin cuvânt și am spus celor ce dau trup cuvântului Meu că voi așeza piatră de mărturie, care va mărturisi în curând pe România și lucrul Domnului peste România. Am pus să se scrie pe această piatră numele unsului Meu Mihail” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 22 iulie 1991)

Copiii “Domnului” Pucios (liderii pucioși) sunt atât de plăpânzi, încât regele va trebui să-i aibă neapărat în vedere atunci când va reveni pe tron (adică, să-i întărească în niscaiva funcții-cheie, de conducere). Irineu este denumit “martorul pucioșilor”, și este proorocit că va fi mai-marele bisericii. “Domnul” va lucra prin cei aleși ai Săi, proorocii mincinoși de la Pucioasa:

“Aceasta este legea învierii făpturii Mele, și iată, ridic cu grabă turn tare și stâlp de mărturie, și apoi voi rosti din vârful acestei pietre numele tău, rege al României. Dar sunt plăpânzi copiii Mei care stau în jurul ieslei cuvântului Meu, iar Eu vin spre tine, unsul Meu, vin și îți vestesc că trebuie să lucrez cu grabă această piatră de mărturie, și apoi să fie să ne așezăm să lucrăm lucrul acesta nou al învierii făpturii Mele, […]
Aceasta este voia Mea: voiesc să scriu numele tău la temelia acestui nou locaș, căci va fi acesta începătură nouă, stare curată, preoție sfântă și popor agonisit prin trâmbiță dumnezeiască în vremea de sub întunericul domniei fiarei roșii […] Voiesc să lucrez prin martorul Meu, care va fi peste biserica Mea. Voiesc să așez viață curată și înviată prin cuvânt. Voiesc să așez legile Mele peste viața acestui neam, căci cei ce voiesc să facă bine pentru România Mea, nu pot face nimic fără Mine. Cine iubește pe România și nu calcă curat și drept pe cale cu Domnul, acela nu poate să ajute acest neam, căci Domnul lucrează prin cei aleși ai Săi. […] Pace unsului Meu, Mihail! Amin, amin, amin. ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 22 iulie 1991)