nu am de ce sa ma comport impotriva invataturilor, pentru ca nu am jignit pe nimeni, ok?
pur si simplu, nu-mi place cand vad ca doua persoane sau mai multe incep sa se jigneasca. si atei au gresit, dar si ceilalti (noi, voi, cum vreti). daca atei ne-au vorbit de rau si ne-au jignit, inseamna ca si noi trebuie sa facem la fel? eu la asta m-am referit prin ce-am spus mai sus. daca trebuie sa facem la fel (adica sa jignim), atunci nu mai spun nimic si nu ma mai bag.
si scuza-ma, este un forum inainte de toate.
si nu tin minte sa fi scris vreun cuvant care sa ofenseze pe careva. doar am enumerat:"deparazitare" nu a fost spus de mn, ci de cel care a facut topicul; am spus ca atei sunt oameni, cumva am jignit? ca am mentionat sa ii lasam in pace pe fiecare si sa ne vedem de treburile noastre, am zis ceva nepotrivit?
doar pentru ca tastez si-mi dau cu parerea, nu inseamna ca vreau sa jignesc pe careva. eu nu sunt acel gen de persoana. si scuza-ma, dar tu nu ma cunosti incat sa ajungi sa spui ca ma comport impotriva invataturilor lui Iisus Hristos.
|