Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Iubiti frati si surori, nu stiu ce puteti intelege dumneavoastra din aceasta intrebare:
Eu, unul, am inteles ca sora Andrusca credea ca vorbirea in limbi se petrece doar in interiorul cultului penticostal si la carismatici.
Vine fratele Vasalie si zice ca NU, nici vorba sa fie asa, vorbirea in limbi are loc si la ortodocsi:
In urma acestei postari sora Andrusca raspunde:
Pai in cazul acesta am eu o intrebare: daca stiai, de ce ma mai intrebai "unde in afara cultului penticostal se vorbeste in limbi"?
Raspunsul era simplu si il stiai si tu: in Biserica Ortodoxa.
Sau doar imi testai cunostintele?
P.S. Sugestia mea este sa spunem: "nu stiu" atunci cand nu stim ceva. Daca vom proceda asa vom putea fi considerati parteneri seriosi de discutii. Daca o vom intoarce ca la Ploiesti cu: "da, dar eu ziceam despre altceva..." credibilitatea se pierde.
|
Penticostalule, zau daca ma intereseaza ce crezi tu, tin la parerea ta, sau ma consider sora ta

... eu atat te-am intrebat, unde se intampla
adesea ceea ce se intampla la voi, sau la carismatici?
Adesea inseamna adesea, si te-am intrebat unde adesea...in afara de acel atat de adesea intalnit la voi in cult, si la carismatici?
Poti sa imi raspunzi acum, sau tot nu ai inteles intrebarea, bazata pe afirmatia ta?
Da, iti testez in continuare cunostintele....

Nu tu ai raspuns, ci Vasalie, iar eu as vrea exemple date de tine, ca sa nu cred ca vorbesti abstract, cu nuanta de concret!!!