View Single Post
Vechi 02.05.2010, 15:16:18
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Pana la urma singurele criterii la care ne putem rezuma aici, pe acest forum, atunci cand sustinem ca un crestin adevarat se vede dupa faptele sale...e chiar tonul folosit, rautatea care transpare din mesaje...si nu am vazut sa zicem...nicio diferenta intre NP si noi, cei care suntem gazdele pacatoase, ce au nevoie de lumina adusa de musafiri, si de un modelul demn de urmat.

Foarte urat mi se pare( de fapt mai urat), si de o ipocrizie rara, sa se recurga la rautati...din partea NP, care isi caracterzeaza cultul printr-o traire asemeni crestinilor din primul secol, demna de luat model de catre noi...ori ce model sa luam fratilor, ca nu e nici un model, nicio diferenta, nu stiu ce fapte bune faceti voi in viata reala, sau ce daruri rare or fi avand unii..dar pot vedea ca unii stau aici intre ortodocsi ( banuiesc dupa unele postari ca unii au pierdut scopul nobil care i-a imbilizat la inceput) si acum au ramas aici in virtutea inertiei, doar pentru a face zazanie, sau a pierde timpul argumentandu-si starea duhovniceasca de dinainte de a intra aici, cu satisfactie chiar si ...e pacat!

Doamne ajuta!