Draga Andra,
Ma bucur ca ai revenit cu vesti noi legate de starea de sanatate a surorii tale. La o astfel de boala nici n-ai cum sa aduci vesti bune, cel putin in prima parte. Trebuie sa va inarmati cu multa rabdare, post si rugaciune. Acestea din urma va vor ajuta considerabil. Sunt tare curioasa sa-mi spui in ce stadiu a bolii se afla sora ta, daca tumoarea e umflata-adica vizibila. In ceea ce priveste chimioterapia........ dupa a doua cura parul va incepe sa cada, cel putin in cazul sotului meu s-a intamplat. Toleranta citostaticelor difera de la organism la organism. Dupa a treia cura de chimioterapie sotul meu se simte bine, are doar o stare usoara de greata, insa asta o combatem cu alimentatia bogata in fructe si legume proaspete. Medicul oncolog pe care il consultasem noi inainte de operatia chirurgicala nu ne-a recomandat chimioterapia inainte, domnul profesor considerand ca se slabeste organismul foarte tare si nu va reactiona bine in timpul operatiei. Dupa parerea mea cred ca a procedat foarte bine. Operatiile chirurgicala au fost 2 extrem de grele, a pierdut foarte mult sange. Iti doresc tie si familei tale putere de a trece prin toate incercarile astea, iar Sfantul Ierarh Nectarie sa vegheze la capul surorii tale mereu.
Doamne ajuta!!!!
|