Subiect: Ziua Odihnei
View Single Post
Vechi 02.05.2010, 15:27:18
almaris
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Observ ca tu procedezi exact cum va invata la adunare defalci fiecare propozitie, mai exact faci exegeza punctelor de vedere ale forumistilor ortodocsi.
Oops, da' de unde stii ca la "adunare" se invata asa ceva? Cred ca nu din prea multa intelepciune spui asa ceva. Altfel ai fi observat ca e mai usor de urmarit in modul in care scriu eu decat daca as pune un ditamai textul deodata si oricum ideile abordate sunt diferite. Si oricum nu am reactii doar la ceea ce spun forumistii ortodocsi, mai multa atentie pe viitor si mai mult calm ca nu sunt dusmanul nimanui.
Citat:
Pentru voi sunt doar 3 persoane in Rai pentru noi ortodocsii Raiul este plin de Sfinti Cuviosi, Mucenici, Ierarhi,Prooroci,Apostoli care si-au dat viata pentru Cuvantul Evangheliei! Si bineinteles in fruntea Sfintilor este Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu pe care voi o denigrati.
Pentru mine ca vorbesc in numele meu, incearca si vino putin in anul 2010, ai o atitudine demna de timpuri trecute demult, nu stiu daca ma pricepi. Daca pentru tine sunt in rai toti cei pe care i-ai enumerat, foarte bine. Numai ca intri in conflict cu unele afirmatii biblice si ce facem pana la urma? Crezi ca mie nu mi-ar conveni sa fie asa, ce bine ar fi, dar daca realitatea e alta, prefer sa nu ma mint singur.
Citat:
Asadar bine spun unii Sfinti Parinti cand afirma ca nu ai ce discuta cu cei care nu cred in Sfanta Cruce , Maica Domnului si Sfinti!
Sfintii ii apara pe ai lor si ceea ce au invatat dansii, in mod normal trebuiau sa spuna ca nu ai ce discuta cu aceia care nu cred in Dumnezeu.
Citat:
Biserica noastra e plina de sfintenie, sfintenia voastra unde e?!
E cam mult spus, in ce consta sfintenia asta? Stiu ca exista, nu neg, dar de ce ar fi sfintenia doar un atribut al unora?