Glykys chiar e draguta iar eu nu sunt deloc un ingeras dar ce am vrut sa spun prin acel je m'en fiche nu e ca mi-e frica de banare ci ca si daca se ajunge la asta, asta e, ce am zis am zis si o gandesc si la rece in legatura cu np si cu modul lor de a gandi si a se raporta la conceptul de biserica.
Repet: ai plecat de bunavoie pentru o chestiune de gusturi (altceva nu putea fi, tu cu mana ta ai scris ca fiecare are dreptul sa-L slujeasca pe Hristos unde vrea si cum vrea), tu te-ai rupt de o Biserica in care deja El era slujit iar daca simteai tu atata ravna puteai s-o faci tu mai cu spor si in BO ca nu te oprea nimeni, dar a fost muzica mai misto dincolo, se intampla. Chiar daca Apostolul a scris ce a scris in legatura cu dezbinarea din cadrul bisericii, te-ai gandit ca esti indreptatita sa pleci, ca el a zis dar noi suntem slabi si nu putem face. Mai, un lucru simplu nu putem face, dar la vorbit in limbi suntem asi, foarte interesant. Iar in BO nu te prea baga nimeni in seama, asa cum se intampla la NP, nu prea-ti gandila nimeni orgoliul ala de sfant/a. Si dupa ce faci tot traseul asta pe la evanghelisti baptisti adventisti si unde te mai duci tu sa te impartasesti, zici ca BO nu primeste decat pe cei care tin de ea, si ca ASTA ar fi de fapt dezbinare.
Eticheteaza tu singura tot comportamentul asta si modul asta complet anapoda de a gandi, poate-ti iese ceva frumos si diafan.