View Single Post
Vechi 30.04.2006, 23:13:03
el_popa
Guest

Implicit

IMI CER SCUZE DE LA TOTI PE CEI PE CARE I-AM RANIT, OFENSAT PRIN CUVINTELE MELE! INTENTIA NU A FOST ASTA!

NU ESTE NEVOIE SA MA DATI AFARA... O SA PLEC SINGUR!

ACESTA ESTE ULTIMUL MEU MESAJ PE ACEST FORUM

NU PLEC PENTRU CA NU AS AVEA ARGUMENTE, SAU ACOPERIRE BIBLICA LA MESAJELE MELE... MESAJELE MELE MARTURISESC DESPRE ASTA (ACOPERIRE BIBLICA).

TOT CE AM SCRIS, NU A FOST PENTRU CEI CARE IL CUNOSC SI IL URMEAZA CU ADEVARAT PE DUMNEZEU, CI PENTRU ACEIA CARE NU AU AVUT EXPERIENTA ACCEPTARII JERTFEI LUI ISUS (IOAN 3.16), A NASTERII DIN NOU, SI A TRAIRII DUPA INDEMNURILE DUHULUI... ADICA O SCHIMBARE A FELULUI DE A GANDI, O HOTARARE FERMA DE NU A MAI TRAI PENTRU SINE, CI PENTRU DUMNEZEU.

SCOPUL MEU NU A FOST SA FAC ZARVA PE ACEST FORUM, CI DE A AUCE CUVANTUL LUI DUMNEZEU IN OCHII OAMENILOR... DE A-I INDEMNA SA CITEASCA CUVANTUL, SA IA SINGURI O DECIZIE.

AM VORBIT PENTRU CEI CARE VOR SA ASCULTE ADEVARUL, SI ADEVARUL ESTE CUVANTUL LUI DUMNEZEU.
DECI CEI CE VOR SA CUNOASCA ADEVARUL SA CERCETEZE CUVANTUL LUI DUMNEZEU CU INDRAZNEALA DE A-I CERE LUI DUMNEZEU, CA UNUI TATA, LUI ISUS CA UNUI FRATE, SI DUHULUI SFANT CA UNUI MANGAIETOR ... SA-I ILUMINEZE. SI CUVANTUL LUI DUMNEZEU GARANTEAZA CA NU VETI FI DATI LA O PARTE!

Ioan 6:37 Tot ce-Mi da Tatal, va ajunge la Mine; si pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afara:

Luca 8:21 Dar El, drept răspuns, a zis: "Mama Mea şi fraţii Mei sunt cei ce ascultă Cuvântul lui Dumnezeu, şi-l împlinesc."

Luca 11:28 Şi El a răspuns: "Ferice mai degrabă de cei ce ascultă Cuvântul lui Dumnezeu, şi-L păzesc!"

Ioan 8:51 Adevărat, adevărat, vă spun, că, dacă păzeşte cineva cuvântul Meu, în veac nu va vedea moartea."

Ioan 14:24 Cine nu Mă iubeşte, nu păzeşte cuvintele Mele. Şi cuvântul, pe care-l auziţi, nu este al Meu, ci al Tatălui, care M-a trimis.

Faptele apostolilor 17:11 Iudeii aceştia aveau o inimă mai aleasă decât cei din Tesalonic. Au primit Cuvântul cu toată râvna, şi cercetau Scripturile în fiecare zi, ca să vadă dacă ce li se spunea, este aşa.

Efeseni 1:13 Şi voi, după ce aţi auzit cuvântul adevărului (Evanghelia mântuirii voastre); aţi crezut în El, şi aţi fost pecetluiţi cu Duhul Sfânt, care fusese făgăduit,

Iacov 1:22 Fiţi împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înşelându-vă singuri.

1 Ioan 2:5 Dar cine păzeşte Cuvântul Lui, în el dragostea lui Dumnezeu a ajuns desăvârşită; prin aceasta ştim că suntem în El.

Ii sfatuiesc pe toti sa citeasca Cuvantul lui Dumnezeu, si sa-si aleaga ei o biserica care se "comporta" cel mai apropiat de Cuvantul lui Dumnezeu.

DACA AVETI NEVOIE DE SFATURI, SUGESTII, NELAMURIRI MA PUTETI CONTACTA PE ADRESA DE EMAIL

EL_POPA_A@YAHOO.COM sau ADI4JESUS@GMAIL.COM

O sa discutam intr-un cadru particular ca sa nu mai deranjez pe cei de pe forum care nu ma plac.

Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Reply With Quote