View Single Post
Vechi 02.05.2010, 21:56:08
izotaurel izotaurel is offline
Member

Data înregistrării: 01.05.2010
Implicit

Asa e, nu va mai preocupati de ceilalti ca nu va iese nimic. Mai importanta este mantuirea voastra chiar daca inseamna sa nu cunoasteti adevarata fata a Scripturii. Eu nu judec pe Dumnezeu, IL DESCRIU conform Bibliei. Daca voua nu va convine inseamna ca nu va convine de Dumnezeu.
Cum va iubiti voi aproapele daca credeti ca e just sa sufere in Iad pentru eternitate ? Voua v-ar placea asa ceva ?
Am venit aici sperand sa gasesc iubirea promisa de Dumnezeu de care aud tot timpul de la preoti. Si ce am gasit ? Oameni care considera ca Dumnezeu este un tiran, ca trebuie sa ascultam indiferent ce face si ca nu toate actiunile lui sunt bune.

Daca nu vedeti contradictiile din Biblie inseamna ca nu ati citit Biblia.

---

Am citit Biblia si in Noul Testament. Desi ma repet mai zic odata : nu are nicio relevanta. Eu nu inteleg cum Dumnezeu a poruncit CRIME,RAZBOAIE,INTOLERANTA,etc.
Sau cum un Dumnzeu onest, iubitor a dat porunca ca un violator daca violeaza o fata virgina sa o poata lua de nevasta sau cum poate un Dumnezeu onest,iubitor sa permita VINDEREA PROPRIILOR COPII CA SCLAVI sau cum poate un Dumnezeu onest,iubitor sa porunceasca UCIDEREA UNOR COPII NEVINOVATI.
Trebuie sa renunti la toata logica ca sa crezi ca poti sa faci aceste lucruri fara sa fii catalogat drept un tiran.

Mi-e frica de Dumnezeu dar logica si iubirea fata de aproape ma face sa nu-l iubesc dupa ce a facut asemenea acte crude fata de semenii mei. Pur si simplu cuvantul "iubire" a disparut din relatia mea cu Dumnezeu si a fost inlocuit cu credinta oarba si frica.

Last edited by izotaurel; 02.05.2010 at 22:06:09.
Reply With Quote