View Single Post
Vechi 02.05.2010, 22:38:53
amatyyy amatyyy is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Locație: Chisinau
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
NU TREBUIE TOLERATE sa umple forumul de maculatura si laturi:

=>persoanele hulitoare la adresa lui Dumnezeu
=>persoanele nesimtite si cu limbaj injurios si provocator

PANA SUNT BANATE TREBUIE IGNORATE TOTAL SI PLEACA EI SINGURI .

=AR TREBUI SA EXISTE SI O COMUNICARE PE PRIVAT INTRE NUCLEUL ACTIV AL ACESTUI FORUM (INTRE CEI CARE STAU MAI MULT, SE IMPLICA, CUNOSC SI ORTODOXIE ) CU REACTIE RAPIDA PENTRU DEPARAZITARE FORUM DE DIFERITE CAPUSE AMETITE ,PADUCHI FLAUSATI,PURICI FACHIRI SI ALTE GANGANII...

e doar o parere ...

o propunere desi nu stau prea mult pe forum, nu se poate sa nu sara in ochi...

AI2,TOPCAT,DUMITRU73,MODERN TALKING sunt propunerile mele

la Premiul

"Da-mi un BAN ca sunt GOLAN" (BANAREA IP SI CONT )

PS: am vazut ca multi atei fac cont arunca o intrebare parsiva si pleaca si ortodocsii nostrii draguti si cu cei 7 ani de acasa incep sa dea sfaturi care mai de care dar nu observa ca intrebarea e pusa LA MISTO ,doar sa le dea lor "de lucru "...
Doamne ajuta!
Daca am fi in situatia sa primim asa mesaj ,sa fie numele meu ,al tau langa numele care le-ai scris cum ne-am simti ...
Imi pare rau ca in loc sa ne rugam pentru un om care e mai departe de Dumnezeu(dupa parerile noaste , fiindca noi aici dintr-o parte nu stim de fapt ce e in inima omului cu adevarat) noi il ignoram, si mai trist vrem sa ii ignoram din viata noastra ?
Nu am vrut sa te judec, ci poti vedea si in vietile Sfintilor cum se rugau si iertau pe toti cei care le-au gresit, fiindca la mjloc era iubirea de aproapele.

"Dumnezeu fiind iubire, revarsă peste toți dragostea Sa."