Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
1......20. Cartea pe care urma s-o scrie Daniela era denumită într-un final “lucrul cel pentru nimicirea proorocului mincinos”. (Întrucât “cartea Danielei” n-a mai ieșit vreodată la lumină, și nici șanse pentru viitor nu se prea întrevăd, înseamnă că tocmai acesta era aluzia la proorocul mincinos: tot ce s-a spus despre “cartea Danielei” era o proorocie mincinoasă):
“ Iată, am adus la voi lucrul cel pentru nimicirea proorocului mincinos, care s-a așezat în loc părut sfânt, ca slujitor al Meu, dar el este antichrist, iar Eu sunt Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, și sunt Cel ce sunt, și sunt Cuvântul Care suflă și nimicește pe antichrist, omul fărădelegii, care s-a așezat în loc numit sfânt drept Dumnezeu.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
|
Deci în concluzie concluzionezi ca deobicei absurd și cu minteres viclean și viceversat ce ''reiese'', ''evident'', nu din răutățile voastre ci din texte ori din ''neîmplinirea'' proorociilor:
(Întrucât “cartea Danielei” n-a mai ieșit vreodată la lumină, și nici șanse pentru viitor nu se prea întrevăd, înseamnă că tocmai acesta era aluzia la proorocul mincinos: tot ce s-a spus despre “cartea Danielei” era o proorocie mincinoasă)
Dar ce se întâmpla dacă proorocul Iona nu se mai ruga de pe fundul mării încrucișând mâinile, ce se întâmpla dacă Moise nu mai mergea în Egipet cu fratele său Aaron și cu toiagul, de teama lui faraon, ce se întâmpla dacă Ieremia proorocul nu-l înfrunta și nu-l vădea pe Anania ca fiind acela un prooroc mincinos? Ci iată că se răzgândeau toți cei hărăziți, așa ca să nu mai asculte și lăsând totul baltă, ei s-ar fi întors la idolii și la credințele lor nebunești și păgâne?
Păi orice proorocie sortită oamenilor nu se împlinește dacă ei nu cred și nu vor să asculte, sau cum s-au împlinit proorociile de la Dumnezeu, așa ca niște fatalisme? Cine s-a temut de gLume și n-a vrut să intre în pământul făgăduinței că doar Domnul lupta pentru ei, acela n-a intrat, și n-au intrat cu Moise în pacea și-n odihna Domnului și atunci le-a proorocit o nouă zi David. Căci așa cum a dat pilda olarului sau a smochinelor bune și a celor amare prin Ieremia, tot așa este și cu cei ce urmează Lui Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, cei ce ascultă și primesc proorocii vor duce la îndeplinire planul lui Dumnezeu, planul Adevărului, iar cine nu urmează Domnului vor duce la îndeplinire planul omului minciunii, al omului fărădelegii, al lui antichrist, al păcatului.
Deci Danielei sau altora le era sortit să aibă curajul de a spune lucrurilor pe nume, în scris, după cum i-ar fi insuflat Duhul, dar dacă ea n-a mai vrut ci a fugit în gLume după Ninel, atunci ce să fi făcut Domnul? Își va găsi cu siguranță pe alții, care au credință și dreptate și din mijlocul lupilor le va spune lor tot Adevărul...
Dar se pare că noi preferăm să stăm la umbra omului minciunii, la umbra caselor lui faraon... pentru că ne place fărădelegea și sedomia, de peste 60 de ani, că ne-am obijnuit să aplaudăm toate cârtelile și nemulțumirile și răzvrătelile așa că doar ne iese și nouă ceva, înainte de 89 scăpam de canal, acum primim o boomană.
Deci în cazul ăsta aristocrat al mișeliei, sigur așa vom muri, în păcatele noastre, căci suntem un pobor de orbi conduși de alți orbi care ne atragem cu fatalitate cobea fatalistă a fatalismului de a ne îndulci cu linsul minciunii. Și atunci chiar ne merităm soarta. Și soarta va fi cumplită, căci dacă nu vrem să ni se împlinească binele de la Domnul atunci nu vom scăpa de răul pe care ni l-am ales și atras singur ca orbii ce singuri și-au orbit ochii băgându-i în var ca să nu vadă pentru ca să nu asculte de Dumnezeu, că pentru păcate, și bârfe, acolo i-au deschis mari și albaștrii, așa ca și niște puișori nevinovați de năpârpârcă. Argint-lepădătură.
Deci se pare că deși Lumina a venit în gLume, oamenii preferă mai mult umbra amară și dulceagă grețos a întunericului...
Dar nu-i nici o problemă... o să-i vezi atunci când le va ajunge problema la problemă cum o să plângă ei cu amar... că n-au vrut să audă sau să vadă ci au crezut că o să... au crezut că nu o să se pună, că nu o să li se scrie păcatele și lașitățile lor. Dar ele se vor vedea și așa ca și cum melcul își cară în spate căsuța, așa și omul cel viclean care acum jubilează o să-și care în spate burdeloqqqlulhul... și să vezi dumneata ce povară grea va fi aia.
Deci am ghicit și intuit bine că Daniela și Ninel erau defapt cei ce nu au scris și n-au ascultat și ea a fugit n-apoi în gLume iar dumneata mă făceai aici să-i plâng pe ei ca pe niște hororpsiți? Păi milă și mângâieri de sus merită cei ce au fost părăsiți, cei ce au rămas în credință și care nu și-au învârtoșat mereu inima ca să-și întărească cerbicia, deci ei merită cei care au fost înșelați de cei ce au dat-o la-ntors ca să scape sau să se îngânfe în gLume devenind fii nerecunoscători ai Adevărului.