Citat:
În prealabil postat de Delirul
Doriana de asemeni Dumnezeu ne-a dat si doi ochi cand ar fi de ajuns numai unul, doi plamani cand de asemeni ai putea trai numai cu unul, doua maini cand te-ai putea servi numai de una, 10 degete la maini si la picioare cand de ajuns ar fi fost mult mai putine, par pe cap cand am putea trai nestingheriti si fara, doua nari la nas cand ar fi putut face numai una deci uite cate lucruri ni le-a dat Dumnezeu in plus
|
Dumnezeu a facut toate lucrurile perfecte; nimic nu era in plus. Fara o mana poti trai dar te numesti mutilat. Dumnezeu a facut omul cu doua maini pentru ca e mai bine decat cu doua si cu aparat reproducator pentru ca a avut un scop. Dumnezeu nu se joaca de-a creatul lucrurilor inutile. Adam si va aveau doua maini, doua nari, aparat reproducator si totusi erau perfecti si nu aveau pacat. Ramane sa te gandesti ce scop a avut Dumnezeu cand a creat omul cu tot ceea ce ti se pare in plus.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
|