Citat:
În prealabil postat de izotaurel
"Dumnezeu este BUN indiferent CE FACE, noi trebuie sa-l ascultam, sa-l iubim si sa ne fie frica de el, altfel osanda vesnica".
Sincer ma dezamagiti cand considerati ca acele lucruri nedrepte sunt defapt bune si ca niste copii sarmani meritau sa moara in chinuri groaznice,etc.
Dumnezeu poate sa faca ce vrea cu mine dar asta nu inseamna ca voi putea fi vreodata de acord cu asa ceva si mai ales sa-l iubesc pentru asta.
Va rog sa nu mai imi spuneti ca Dumnezeu asteapta, Dumnezeu e atotstiiutor si mereu a stiut daca o sa ajungem in Iad sau in Rai.
|
@izotaurel
inteleg ca suferi dar ma repet, AI RABDARE, FOR GOD SAKE!!!
ti-am zis sa "cauti" in NT, nu sa citesti NT ca povestea "Capra cu trei iezi" si vei afla ca notiunea de suferinta pe care o ai acum NU coincide cu suferinta in sens de purificare pe care a dat-o Hristos.
ti-am dat un link la o biblie explicata de exegeti, dar tu o tii una si buna pe a ta, ca daca niste forumisti au alta parere, nu mai ramane decat sa proclami adevarul tau ca fiind Adevarul adevarat.
crede-ma te rog, orice copil cand e mic si bonav si trebuie sa primeasca injectie ca sa se faca bine, se revolta, plange, urla, nu poate pricepe cum mama lui, tocmai ea care se parea ca il iubeste, se aliaza cu dusmanul (doctorul) sa-i faca una ca asta. este inacceptabil pentru mintea lui.
oricine, orice i-ar zice, oricum ar vrea sa-l imbuneze, el nu vrea sa fie intepat, nu poate fi de acord cu suferinta. ar putea intelege el la 1-2 ani ca i se face un bine? ca o intepatura de scurta durata si de intensitate mica il fereste de suferinta grea mai tarziu??? nu
deci ai rabdare sa treci de varsta copilariei duhovnicesti si iti vei raspunde singur.