View Single Post
Vechi 03.05.2010, 16:23:02
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Sigur ca nu divortezi la orice problema, sau boala care apare in cadrul casniciei, dar atunci cand ea exista dinainte si mai ales cand persoana in cauza o stie, ea trebuie discutata si vazut de comun acord ce, cat se poate accepta si ce solutii se pot accepta.
Mi se pare mai corect sa se discute dinainte aceste aspecte in mod cinstit, asa cum se discuta si altele.

"Uite care e treaba: eu nu pot sau nu vreau sa am copii. Tu vrei? Da. Atunci cum facem? Mergem sa ne controlam inainte de nunta, accepti sa adopti, accepti sa facem tratament medical sa incercam? Nu accepti, sau nu vrei copii? Atunci e mai bine sa ne cautam pe altcineva mai potrivit"
Dar daca ma iubesti, nu ma obliga sa sufar o viata intreaga si eventual sa suferi si tu cu mine.
Asta da, sigur, trebuie vorbit inainte!!! Si daca unul dintre cei doi spune ca el nu s-ar mai casatori daca nu ar putea avea copii cu celalalt, atunci sa faca si teste medicale.
Dar una este sa vorbesti, si alta sa faci dragoste de incercare, sa vezi daca esti sau nu fertil(a). Eu asta ziceam.