Ce e așa de complicat? Voi mințiți și vă bucurați de răul altuia, de răul acelor pe care-i bârfiți și acuzați la nesfârșit... dar nu realizați că vă bucurați de propriul vostru coșmar.
Mă întreb cum credeți voi oare că o să scăpați de minciunile pe care le proliferați? De virujul necredinței pe care îl răspândiți? Cum o să vă simțiți când o să vedeți limpede ce mușuroi de patimi v-ați încăpățânat să vă agonisiți? Căci uciderea și neprimirea proorocilor cum credeți că se va socoti? Și cum o să dați voi ochi cu cei pe care i-ați prigonit și amăgit? Cum o să dați ochii cu Cel Carele i-a trimis pe prooroci la oameni, cu Învățătura spre Viață, ce de la Tatăl e dăruită?
Vouă chiar nu vă pasă de sufletul vostru? Nu vă pasă așa ca și comuniștilor și ateilor care au distrus și distrug totul cu îndrăzneală imensă până la cer? V-ați acceptat fatalitatea vremelnică de a sluji dracului? V-ați acceptat neputința de a crede Adevărul? Gata sunteți pierduți? Gata sunteți fericiți că veți pieri așa ca toată gLumea? Dar dacă soarta voastră va fi mai rea? Dar dacă veți ajunge mai jos ca rromii de care vă distrați, ca hoții, ca tâlharii, ca desfrânatele, ca sectanții și ca ereticii? Vai ce durere și ce cădere v-a întins diavolul... Chiar nu vă pasă? A învins bucuria de răul altuia așa cum a învins ea în cain? A învins pisma, a învins invidia, a învins hula, a învins necredința, a învins răutatea? Pentru ce vă bucurați de răul altuia? Pentru ce vă bucurați de răul lui Dumnezeu, căci El este Cel ce suferă pentru oameni, fiindcă numai El îi iubește cu Adevărat...
Chiar nu vă doare de ceea ce faceți, de ce anume scrieți... nu vă mai pasă de Adevăr? Ce vi s-a întâmplat , ce piatră aveți pe mormântul în care sunteți îngropați?
Mă doare și pe mine de durerea voastră deși ar fi trebuit să vă las în plata Domnului... dar e dureros să vezi o atât de mare râvnă de a te autosurpa și prăpădi... Nu mai știu ce să spun când văd cât scrieți la minciuni fără sfârșit, din aceiași poftă perfidă de viceversare gLumeață care vă îngâmfă aristocrat pentru bucuria de răul altuia. Vă atrageți prematur suferința. Nu mai huliți și fiți credincioși!
Last edited by vsovivi; 03.05.2010 at 16:59:05.
|