Citat:
În prealabil postat de topcat
Uite o idee pentru rezolvarea crizei din sanatate. Din pacate bolnavii credinciosi continua sa umple spitalele, si astfel sa isi faca astfel rau.
|
Citat:
În prealabil postat de topcat
Se pare ca nu numai pentru mine nu au logica, ci si pentru milioanele de credinciosi ce umplu spitalele lumii.
Te rog fii mai explicit, intreaba-ma mai direct ce vrei, mi-e greu sa-ti urmaresc postarile mult prea lungi.
|
Topcat
Dragul meu, nu-ți știu numele, m-aș bucura să-l știu ca să nu te numesc nici pisică de vârf nici maimuță, nu cred aceasta chiar dacă tu ești convins.
Deși ți-am dat 10 pentru consecvență mă văd nevoit să-ți atrag atenția că nu mai ești nici științific nici logic. Desigur eu nu pot să te notez cu 4 pentru că ar însemna să te judec ceea ce ar fi un păcat. Nu e nici o pagubă că nu poți citi răspunsurile mele, dar ai grijă că vom merge cu toții la un examen final unde nu vor mai fi repetenți ci de-a dreptul exmatriculați. Chiar dacă acum nu crezi aceasta de murit tot vei muri și vei ajunge și la acel examen. Așa că măcar ai răbdare și te documentează științific pentru acel examen să nu-l pierzi. Nu-l poate lua cel care nici nu vrea să știe de el și nici nu se pregătește în vreun fel, ba mai spune Examinatorului în față că nu crede că există iar dacă și există e rău.
De ce am spus că nu mai ești nici științific nici logic?
N-ai avut răbdare să înțelegi ce a spus Avva Isaia.
El nu a spus de fel să nu mergem la doctori ci a adus bucuria în boală. Stresul, deci tulburarea, deci deznădejdea, deci supărarea pe boală și frica de ea strică sănătatea și chiar poate duce la cancere și sinucideri. Nu este un caz din cei ca aceștia ci mii după cum spun statisticienii. Avva Isaia combătând stresul bolnavului îi dă o injecție de sănătate căci bucuriile sunt cel mai bun medicament.
Deci iată lipsă de logică - tu crezi că Avva Isaia oprește a se merge la spitale.
Ca să ști ce cred toți bolnavii credincioși când merg la spital ar trebui să faci un studiu statistic și să ne spui și nouă realitatea dovedită ca să fii științific. Bolnavii cu adevărat credincioși s-au învățat din experierea dulcelui Iisus în viața lor, mai vie și mai convingătoare decât orice studiu științific, că este bun și când le dă boli. Tu dacă nu ai astfel de experiențe ești sărac și în fața bolii te vei umple de stres deci te vei îmbolnăvi mai rău iar în fața morții vei urla deznădăjduit ca iubitul tău Voltaire. Dacă vrei să fii științific, știința se bazează pe experimente. Ca să vezi cum e creștinismul du-te și experimentează-l deplin acolo unde se păstrează în forma lui originală, nealterată - la ortodocși. Nu pe forum ci în Sfânta Biserică.
Nu ești științific ci ai idei preconcepute și nu folosești răbdarea și acrivia omului de știință pentru a studia un fenomen atât de important credința ta, viața ta, moartea ta, mântuirea ta. Cea mai ilogică și neștiințifică creatură ar fi omul dacă adunând atâta bogăție a cunoașterii ar fi apoi sortit nimicirii. N-ar mai exista atunci nimic logic sau științific în natură. Îți recomand cu căldură dacă vrei să fii științific cartea unui fost pasionat de evoluționism Pr. Serafim Rose: „Cartea Facerii, Crearea Lumii și Omul începuturilor”. un om cu adevărat interesat de adevăr citește și ce spun savanții de altă părere decât el în privința unui subiect.
Iar ca să vezi că a ta credință nu este științifică ci a fost inventată de sataniști îți dau mai jos niște citate din marele popă satanist Karl Marx, a cărui copii din fericirea comunismului științific s-au sinucis, desăvârșirea ritualului satanist.
Din cartea Marx și Satan de Richard Wurmbrand
Pg. 8: „De ce își dorește Marx (mare popă satanist) un astfel de tron? Răspunsul se află în puțin cunoscuta dramă,
intitulată "Ulanem", scrisă de el tot în timpul studenției. Pentru a explica acest titlu, este
necesară o digresiune.
În mod elocvent, Ulanem este o inversare a unui nume sfânt, anagrama lui Emanuel -
un nume biblic al lui Iisus - care în ebraică înseamnă „Dumnezeu este cu noi".
Astfel de inversări de nume sunt frecvent practicate în magia neagră.
Vom putea înțelege drama Ulanem numai dacă vom citi mai întâi o bizară confesiune
făcută de Marx în poemul intitulat „Trubadurul":
"Aburi infernali se ridică și umplu creierul,
până când înnebunesc și inima mi se schimbă cu desăvârșire.
Vezi această sabie?
Prințul întunericului mi-a vândut-o.
Pentru mine el este cel care măsoară timpul și dă semnalul,
Cu tot mai multă îndrăzneală interpretez dansul morții" 10
Aceste versuri capătă o semnificație aparte atunci când aflăm că în riturile unei inițieri mai înalte în biserica satanistă, candidatului respectiv i se vinde o sabie vrăjită care îi asigură succesul.
Acesta o plătește semnând, cu sângele luat de la încheietura mâinii sale. Un legământ conform căruia, după moarte, sufletul său va aparține Satanei.
În poezia sa, „Mândria omenească", Marx recunoaște că țelul său nu este de a reforma sau a revoluționa societatea, de a face lumea mai bună, ci pur și simplu de a o distruge, bucurându-se de distrugerea ei:
“Cu dispreț îmi voi arunca mănușa
Drept în fața lumii,
Ca să văd prăbușirea acestui uriaș pitic,
A cărui cădere nu-mi va înăbuși înflăcărarea.
Apoi voi pribegi asemenea unui Dumnezeu biruitor
Printre ruinele lumii
Și dând cuvintelor mele o forța activă.
Mă voi simți deopotrivă cu Creatorul “30
Iată sfârșitul dramei Ulanem:
"Pierdut, pierdut.
Timpul meu a trecut ca nimica.
Orologiul s-a oprit, casa pigmeului s-a surpat.
În curând voi strânge la pieptul meu veșnicia și în curând
Voi urla proferând blesteme gigantice la adresa omenirii."
Vezi să nu sfârșești și tu așa, este tipic pentru cei ce au o credință să se împărtășească duhovnicește cu duhurile care au sădit-o. ori cu Duhul Sfânt dacă și credința e sfântă ori cu duhurile drăcești dacă credința este hulitoare.
Sper că ai primit această postare a mea (cum și este) ca o declarație a mea de dragoste către tine. Doresc ca în Rai să fi cu mine la masă nu doar pentru 6 zile ca să vezi ce ai pierdut ci pentru veșnicie ca răsplată dacă vei fi trecut la creștinism și îți vei fi dat toate energiile tale creatoare (pe care eu le admir încă) dar nu în slujba demonismului științific ci în slujba izvorului cunoașterii adevărate - Iisus Hristos.
Te iubesc și te aștept cu durere și dragoste în Biserica mea.