View Single Post
Vechi 03.05.2010, 20:09:40
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

199. Amurgul Zeilor Pucioși (III)

Fiica cea iubită și cerească a "Domnului", Verginica, se slobozește deasupra ieslei "Cuvântului" cu glas duhovnicesc dintre cei morți, asemenea lui Moise și lui Ilie pe muntele Taborului (cu singura, minora diferență că Moise și Ilie erau prezenți și cu trupul, nu numai cu duhul):

"Verginica, fiică iubită, Eu, Domnul, poruncesc duhului tău să dea glas peste ieslea cuvântului care vine din cer cu Dumnezeu și cu trimișii lui Dumnezeu. Amin. […]Verginico, slobozește cuvânt, tată, Eu în tine, și tu în Mine, căci aceasta este plata lucrătorilor cei mari ai cerului, așa cum a fost pentru Moise și pentru Ilie, care au venit din cer și s-au așezat lângă Mine în ziua când Mi-am schimbat fața slavei în ochii ucenicilor Mei. Pace ție, fiică cerească! (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat 28-08-1993)

Se confirmă încă odată că prin "Fiica Domnului" ( este vorba de Verginica, Fiica Înțeleaptă dar Fără Școală a Domnului) a avut loc a doua venire a "Fiului Domnului". Tot prin ea se va lăsa văzut "Domnul" atunci când va veni a cincea oară (sau poate a șasea oară, dacă mai apare vreo "proorociță aducătoare de Hristos" între timp), căci se știe că a treia oară "Domnul" a venit prin Maria Tudorache, sora Verginicăi, iar a patra oară a venit prin Mihaela Tărcuță:

"O, Verginico, fiica Mea prin care am coborât a doua oară și prin care Mă voi și lăsa văzut cum am venit și cum voi veni văzut de tot ochiul! O, fiică înțeleaptă, că tu școală n-ai avut, și de aceea ai fost înțeleaptă." (1-06-1995)

Verginica este Fiica Cerului în cer și pe pământ (și în pământ, unde zace trupul ei):

"– O, Verginico, fiică a cerului în cer și pe pământ!" (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat 17-11-1996)

Asemenea Mariei, care a fost Fecioara-Theotokos (Născătoarea de Dumnezeu, Fecioară), Verginica (fiica cea iubită a "Domnului" Pucios) este simultan "Fecioara-Logotokos" și "Fecioara-Theoforos" (Născătoarea de Cuvânt, Fecioară și Purtătoarea de Dumnezeu, Fecioară, dar totodată și Fecioara-Născătoare de Fii. Deci, până la Verginica (anii 1955-1980), Hristos, n-a avut nici un cuvânt de spus, căci Cuvântul se naște din Verginica între anii 1955-1980, ani în care ea a trâmbițat pe pământ. Iar acum, la trimiterea "duhului Verginicăi" pe pământ, "Cuvântul" Pucios se naște a patra oară, după ce se mai născuse a doua oară în Maria (în anul 1982) și în Mihaela, a treia oară (în anul 1990) :

" Eu sunt Cel ce M-am născut trup din Fecioară, și cuvânt, din Verginica, fiica Mea cea de la sfârșitul tainei Mele pe pământ, taină ascunsă în veacuri, pe care nici îngerii nu o știau, și pe care dacă o aude azi cineva cu greu o poate crede și înțelege. Cu câtă taină am lucrat Eu și cu Tatăl când M-am născut trup din Fecioară! Cu câtă taină, până ce taina a fost aflată de tot pământul! O, cu câtă taină am lucrat și azi, după cum era scris, la venirea Mea cea de a doua când M-am născut cuvânt din Verginica! [...] Eu sunt cu zi de naștere, cu sărbătoare de naștere vin în cartea ta, Verginico, fiică fecioară, în care s-a născut cuvântul Meu în vremea de sfârșit a tainei Mele între oameni. M-am născut trup din Fecioara mama Mea, și din tine cuvânt, și am rămas cuvânt în mijlocul poporului tău pe care l-ai născut din cuvântul Meu în tine, căci dacă M-am născut cuvânt, iată, Cel ce Se naște este, și Se naște Cel ce naște; Se naște și naște, Se naște ca să nască fii Cuvântul, și seminția Mea va fi ca stelele în veci, Verginico, fiică născătoare de fii.[…] – O, fiică iubită, Verginica Mea, ce taină este taina cuvântului tău cel luat din Mine!" (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat 7-01-1997)

Deși a murit de mult, Verginica este veșnic vie Fiică a "Dumnezeului" Pucioasei, la mare concurență cu alți "dumnezei" mincinoși care mereu se ridică peste Dumnezeu:

"Verginico, trâmbița Mea pe pământ și în cer! Cine, tată, mai crede că toți cei vii sunt vii pe pământ și în cer? Cine, tată, mai crede în Scripturi? Cine, tată, cine, când atâția dumnezei se ridică peste Dumnezeu, iar Dumnezeu, Unul este. O, fiică veșnic vie, plânsul tău plânge în Mine, […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat 12-02-1997)

Verginica, Fiica "Domnului" Pucios, a fost proorocită cu lucrarea ei și de către David regele, și de Matei evanghelistul, dar oamenii tot nu pricep această taină:

"... Ah, Verginico, dacă tu cauți în sfânta Scriptură, vei găsi cum a proorocit David și Matei evanghelistul și cum s-a lucrat și cum se lucrează și astăzi, prin Duhul Sfânt. O, fiica Mea, multe descoperiri s-au descoperit, și tot nu pricep oamenii. Verginico, acest vas pe care tu îl vezi, a fost la începutul legii și acum. " (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat 7-01-1966)

Fiica "Dumnezeului" care a grăit la Pucioasa este chemată să-i grăiască poporului pucios întrebarea pe care El a grăit-o prin graiul Verginicăi: "de ce nu ascultă de graiurile Lui?":

"... Verginico, spune tu, fiica Mea, poporului acesta la care Eu am grăit, că Domnul le-a pus întrebare: de ce nu ascultați de sfaturile Mele? Eu i-am numit pe ei fiii Noului Ierusalim, fetele Noului Ierusalim, popor al cortului sfânt, popor al Noului Ierusalim, dar ei Îmi sunt plini de tină și acum, după atâta vreme de profeție." (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat 7-01-1966)

"Dumnezeu"-Fiul S-a întrupat în Fiica Sa, Verginica, pentru a doua oară:

"Vasul Meu, când Domnul Iisus l-a pregătit pentru acest cuvânt, nu avea decât pe mămica sa lângă ea [...] Și cât avea fiica aceasta? Avea nouă ani, și a mers așa, în această pregătire, până în anul 1955. Până atunci, numai am pregătit-o. Dacă era o căldare să se vadă această pregătire, nu ar fi fost pe pământ frumoasă ca aceasta. Dar nu e căldare, ci e trup, și în trupul acesta sălășluiește Dumnezeu." (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat 21-06-1973)

Dar când Verginica a murit, "Dumnezeul" care sălășluia în trupul ei n-a mai înviat a treia zi, nici în a patra, nici măcar mai târziu. După șapte ani, Verginica a fost dezgropată și apoi reînhumată în cimitirul de la Glodeni, unde se odihnește alături de mama și de surioara sa, "proorocița" Maria. Acolo sunt așteptați și ceilalți "dumnezei" pucioși, fiecare la vremea sa și la căsuța sa de odihnă, căci amurgul Zeilor Pucioși deja a venit, iar asfințitul este aproape.

Last edited by mariamargareta; 03.05.2010 at 20:22:11.