Citat:
În prealabil postat de heaven
Daca citeai atent ce am scris,ai fi vazut ca tocmai pentru asta militeaza si iubitorii de animale:sa nu mai vada caini pe strada!Suntem primii care ne dorim asta,crede-ma.
Doar ca acele metodele propuse de prefect nu sunt niste metode in realul sens al cuvantului si nici nu vor stopa vreodata cauza pentru care aceste animale se afla pe strada.
Legea care ne-ar salva pe toti de la a mai vedea caini pe drumuri nu vor sa o dea,sta blocata de doi ani.
Pentru cei care militeaza atat de infocat pro eutanasiere:cum va explicati ca pana in anul 2008 aceasta metoda s-a aplicat intens,iar rezultatele nu doar ca au fost nule,ci in 2008 aveam si mai multi caini pe strazi?
Ca sa nu mai spunem ca si dupa 2008 au continuat tot la fel in spatele usilor inchise.
Ce vreti sa se intample,cate animale trebuie sa macelarim,pana ne vom da seama ca nu este nici eficace si nici uman?
Omul nu este stapanul Pamantului,ci acest Pamant i-a fost dat spre folos,dar si spre pastrare,nu distrugere.Noi nu avem acest drept asupra Creatiei si este o trufie nemarginita in fata Creatorului sa ni-l arogam!
|
Nu cunosc statistica dar cred sunt absolut sigur ca daca se aplica sistematic si intens situatia era mult mai fericita.
Asta daca nu cumva poti sa ma lamuresti tu cum de eutanasia care spui dumneata ca a fost aplicata intens n-a rezolvat problema.
Au inviat cumva miraculos cainii eutanasiati, dedublandu-se in acelasi timp si astfel sporindu-le numarul?
Ce solutie ar fi mai eficienta decat eutanasierea as fi si eu curios daca exista..