Doar o opinie personala si atat
Eu nu inteleg ateismul,nu as putea fi niciodata ateu dar cred ca oamenii nu trebuie dati afara atata timp cat se comporta civilizat.Este dreptul lor sa isi exprime convingerile(cred ca art.30 din Constitutia Romaniei).In plus mai sunt 2 optiuni>admin(?) il pot bana daca considera necesar iar membrii de pe forum le pot ignora posturile.Personal am vorbit doar cu unul(pe acest forum)si nu am remarcat nimic jignitor in modul cum a inteles sa discute cu mine(desi parerile noastre nu vor coincide prea curand).Nu sunt de acord cu ei dar asta nu inseamna sa fie zburati ca niste gunoaie.Suna cam a epurare si nu cred ca este bine.Am mai vazut situatia asta si de obicei oamenii pleaca singuri daca nu gasesc ceea ce cauta.Ce cauta ateii pe un site de acest tip?Depinde cat de sinceri in raspuns sunt.Nu dau pronosticuri pt ca nu-mi place sa judec pe nimeni(nu reusesc mereu asta).
Concluzie>cine vede in acest post o pledoarie perfida in vederea strecurarii ateismului in vederea distrugerii ortodoxismului>il anunt pe acel om ca se inseala.Subsemnatul este un adept al diversitatii civilizate si amiabile.Putem sapa ,,transee"intre noi si putem pune sarma ghimpata>dar asta nu va schimba cu nimic faptul ca Cel de Sus ne va judeca pe toti>indiferent ce ,,hram"purtam.Faptul ca unul zic e,,Cel de Sus nu exista"nu schimba cu nimic faptul ca El exista pt ca existenta Lui nu depinde de noi.Altfel ii asasinam demult cu ipocrizia,violenta si nebunia noastra.Asta este parerea mea imperfecta>sa nu se enerveze nimeni.Habar nu am care este situatia ateilor la musulmani si evrei.Banuiesc ca nu prea stralucita:))Ce sa va zic baieti>sunteti public enemy nr.1:)) in universul Credintei.
Intrucat nu pot spune cum ma va judeca Cel de Sus>eu as opta pt libertatea de exprimare in scop politicos,constructiv si respectand convingerile celor din jur.Atunci se poate vorbi de buna-credinta.In caz contrar>cine conduce acest site stie ce are de facut.
PS>recent am solicitat(asta se poate verifica de admin),via pm,admin acestui site sa-mi dea delete la contul deschis(nu am gasit optiunea sa fac eu asta).Aveam sentimentul ca am nimerit pe un camp de lupta(ortodoxi vs protestanti vs catolici vs neoprotestanti vs atei).Pina in acest moment nu am primit raspuns dar am primit un pm de la cristiboss56 care mi-a recomandat o frumoasa biserica ortodoxa.Am decis sa ma duc sa o vad personal.Prin urmare>eu am vrut sa-mi inchid contul si m-am pomenit ca ma duc sa vad o biserica ortodoxa de care habar nu avem ca exista(parca sunt intr-o carte pe stilul lui Orhan Pamuk)Mereu ramin perlex in fata modului in care Cel de Sus pune lucrurile in ordine.Cam asa si cu ateii si credinciosii>daca am reusit sa ma fac inteles.Daca nu>scuze si liber la dat cu rosii in subsemnatu :))
Bye.
|