Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu cunosc statistica dar cred sunt absolut sigur ca daca se aplica sistematic si intens situatia era mult mai fericita.
Asta daca nu cumva poti sa ma lamuresti tu cum de eutanasia care spui dumneata ca a fost aplicata intens n-a rezolvat problema.
Au inviat cumva miraculos cainii eutanasiati, dedublandu-se in acelasi timp si astfel sporindu-le numarul?
Ce solutie ar fi mai eficienta decat eutanasierea as fi si eu curios daca exista..
|
Cu domnul Radu 32 chiar n-am ce sa mai discut,pentru ca este absolut lipsit de sens acel dialog si solutiile dumnealui.
Ca raspuns la postarea ta,Alin,am scris absolut toate metodele care se pot aplica in prima mea postare de pe acest topic.Te rog din suflet reciteste-o si vei intelege.
"Eutanasia" s-a aplicat intens in acea perioada si mii de caini au fost masacrati (nimeni nu a stat sa ii injecteze,pt ca banii pentru acea substanta care e destul de scumpa s-au folosit in alte scopuri) si sunt in continuare pe strazi pentru ca s-a actionat doar asupra efectului,nu si a cauzei.
Cainii nu au inviat,dupa cum ai spus,ci au aparut altii din curtile romanilor,care nu au nici cel mai mic dram de responabilitate in privinta animalelor de companie:le inmultesc haotic si le abandoneaza puii pe toate colturile strazii.Si nimeni nu ii trage la raspundere!Daca mergi sa le vorbesti despre efectele acestei actiuni si cum nu este normal sa faca asa ceva pentru ca avem ca rezultat animale aflate pe strazi,iti mai zic si vreo doua de dulce.Astfel de indivizi nu pot fi educati decat prin constrangerea legii.Dar nimeni nu face asta!
Ucidem caini in continuare pana nu mai putem si ei vor fi in numar la fel de mare pe strazi!
Despre asta vorbesc!Este uman?Eficace?Evident ca nu si este exact ceea ce isi doreste mafia primariilor si ecarisajelor sa aiba.Habar nu aveti ce interese sunt in toata aceasta poveste si le cumparati gogosile,fara sa va uitati ca nimic nu s-a schimbat,dimpotriva,situatia are o si mai mare amploare.
Deja m-am repetat,desi am fost foarte clara in prima postare.Din anumite postari de aici mi-am dat seama ca prea putini s-au straduit cu adevarat sa citeasca si sa inteleaga ce am scris,ci mai degraba au fost preocupati sa imi dea niste replici bazate pe o idee fixa.
Eu nu pot duce un dialog al surzilor,ma iertati.Este ultima mea postare aici,iar cei ce vor avea deschiderea si bunavointa sa isi deschida sufletul si mintea,o vor face.