View Single Post
Vechi 04.05.2010, 12:08:57
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit Răspuns pentru IordanMihai

Citat:
Raspund utilizatorului: VSOVIVI care dupa cum se vede este cel mai inversunat "pucios" si oricat se "zbate" sa convinga NU are cum sa ne dovedeasca ca adeptii Noului Ierusalim merg pe calea cea dreapta.
Păi cum o să vă dovedesc eu că ei merg pe vre-o cale dreaptă sau strâmbă din moment ce eu nu cunosc pe niciunul din ei și nu am întâlnit pe nimeni dintre ei cu care să stau de vorbă sau să-i privesc la față decât că știu că se ocupă Dumnezeu de ei? Căci știu că Sfântul lor este cu ei. Deci eu nu le știu lor inima și așezarea lor înaintea lui Dumnezeu ca să am vre-o părere despre ei ci eu aici susțin cu certitudine și fărăndoială Cuvântul lui Dumnezeu dăruit prin ei, adică ceea ce este scris, și Carele este valabil și este Viața oamenilor, dacă-L plinesc tainic în viața lor... cine voiește și crede.

Iar ei, pucioșii, sunt fiii, unii mai buni sau mai răi ai sfinților părinților și mamelor noastre care au răbdat de mai bine de 60 de ani fiara roșie mărturisind până la moarte și până la sfârșit pe Dumnezeu, deci nu am cum să mă rușinez de ei când știu faptele lor de răbdare în suferințele sfinte, suferințe datorate batjocurii torționarilor și experiențelor cele mai josnice posibile, mai grele decât în lagărele de concentrare, de exemplu așa cum erau experimentele de la Pitești prin care se încerca lepădarea de Iisus și reeducarea... așa cum se pare că încerci și dumneata cu mine acum... să mă convingi și să mă faci să nu mai cred, să mă tem de autoritățile vremelnice ale vremii, așa cum vă ajută diavolul pe toți, mai devreme sau mai târziu, prima oară e mai greu, apoi iată că nu mai muncește el ci muncesc spahii și ienicerii... că sultanul adună tinerei și fecioare pentru haremul său cel mai mare din toată gLumea, pentru haremul comunist „ortodox” ateu științific și dialectic.

Citat:
”In continuare o sa punctez cateva argumente(oficiale ale Bisericii Ortodoxe Romane)publicate in decursul timpului despre aceasta INSELARE GRAVA a sectei:

Misterele Pucioasei

I. Ce spun oficialitățile?”
Adică ce spune nenia și tanti grijania? în mod protocolar și oficial? Păi ce să spună decât cuvinte grele ale limbei de lemn și minciuni grele și viclene cu care au cusut în ciudă cu ață albă... dar ei nu au priceput nici până acum că și-au cusut singuri norocul... și-au cusut hainele lor de plumb cu mânecile la spate și cărbunii încinși pe chelie... Ei au crezut că vor surpa pe Domnul dar nu și-au agonisit decât lor-uși un sac plin cu bolovani gata pregătiți pentru ca să și-i lege de gât și apoi să se arunce în mare... legați fedeleș cu camila aia groasă pe care au călărit în răspândire de minciuni și bârfe grele exact ca vrăjitoarele pe mătură. Deci argumentele minteresate ale celui viclean sunt zerobarat, căci faptele vorbește și nu propaganda știm noi a cui, iar înaintea Domnului vorbește inima, duhul din ea, deci ziarele de scandal pentru mine au „valoare” cât un ghimpe înfipt în ochiul unui copil.

Citat:
Solicitând un punct de vedere oficial din partea Eparhiei noastre am aflat multe amănunte interesante, arhi-suficiente pentru a convinge nu numai un reporter, ci și o țară întreagă, despre un adevăr incomod pentru Ortodoxie: fenomenul “Noul Ierusalim de la Pucioasa” este o grosolană înșelătorie, față de care autoritățile ar fi trebuit de mult să se autosesizeze și să ia măsuri corespunzătoare.
Adică probabil, după mintea unor savanți „ortodocși” ar trebui să-i aresteze miliția, să-i bage la reeducare și la casa de nebuni, sau pur și simplu să-i deporteze sau să-i extermine exact ca pe câinii vagabonzi sau ca pe șobolani sau ca pe gândacii de bucătărie sau ca pe țânțari sau muște sau să-i împuște ca pe mistreții de la Balk sau cineștie, poate prin ceva metode mai noi cum ar fi : extragerea de material de calitate pentru băncile de organe ale aristocrației autorităților sau formarea ca sclavi răbdători și ieftini buni la ridicarea vilelor acestor savanți de renume mondial sau cineștie ce soluții se mai pot găsi pentru copiii lui Dumnezeu.

continuarea mai jos

Last edited by vsovivi; 04.05.2010 at 12:26:24.