View Single Post
Vechi 04.05.2010, 12:24:13
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Delirul Vezi mesajul
Bre nu sunt perfect, nu sunt nici casatorit deci am multe scapari la capitolul acesta. Cautand mai mult despre casatorie si ce reprezinta aceasta ca atare am gasit si acest link http://tainacasatoriei.wordpress.com...a-in-casnicie/ , ce pot sa zic, decat ca-mi cer iertare pentru judecata mea falsa si slava Domnului ca mi-a dat frati care sa-mi deschida ochii. Dupa ce parintii mei au divortat, in mintea mea casatoria si-a cam pierdut din insemnatate, dar vina o port numai eu fiindca intr-un fel am exclus-o ca posibilitate in ceea ce ma priveste. Nu degeaba imi spun delirul, tocmai fiindca sunt produsul unei vieti zbuciumate. Sper sa nu fi smintit pe careva, din pacate vorbele nu mi le mai pot lua inapoi, de acum raman doar consecintele.
Oricine poate gresi, si pe mine te rog sa ma ierti daca am fost cam ironic-muscatoare. ;-)
Capitolul pe care l-ai postat este dintr-o carte care mie mi s-a parut excelenta. Noi am citit-o ca pregatire inainte sa ne casatorim. Nu stiu daca e tradusa pe romaneste dar as recomanda-o oricui. Multumesc pentru postare. Poate servi ca baza de discutii si la alte topicuri.

Last edited by Fani71; 04.05.2010 at 12:28:46.
Reply With Quote