Citat:
Īn prealabil postat de teatru-copii
Sigur ca sunt milioane care adopta rationamente gresite, exemplele sunt cu carul, dar nu poate fi argument in ratiunea unei idei.
Topicul acesta este foarte bogat si numai cine nu vrea nu intelege de ce avem nevoie de religie. E ca si cum incerci sa contrazici o axioma - prin absurd, bineinteles.
Doamne ajuta!
|
Mi-am adus aminte ca sunt un mare admirator al :
http://www.cirquedusoleil.com/world/en/uk/index.asp
Azi am vazut un articol,pe net,in care se scria asa:,,Clovnul Alb, angajat al Circului Globus din Bucuresti, isi va spune povestea.A ajuns clovnul un comediant depasit de vremuri? Nasul rosu, papionul, haina colorata si pantalonii bufanti fac parte dintr-o garderoba prafuita?Cat de greu este pentru un clovn sa scoata la iveala copilul dintr-un adult? Dar sa-l faca pe un copil sa aplaude si sa bata din picioare de bucurie sau sa ramana cu gura cascata de uimire?Ce bancuri mai spun si ce poante mai fac clovnii in zilele noastre? Ce fel de oameni sunt clovnii dupa orele de program? Cat de greu este sa mimezi bucuria si veselia sau sa incerci sa starnesti hohote de ras de fiecare data, indiferent de starea de spirit"
Scuze pt offtopic dar nickul dvs mi-a adus aminte de copilarie>copilaria de circ>circul de un spectacol memorabil la Cirque du Soleil la care am fost acu ceva timp>un fel de intreruperii a cursului povestii, prin intoarceri in trecut determinate de desfasurarile imprevizibile ale memoriei(poate ma insel dar cred ca acest gen de ,,aducere aminte" se poate intalni si in cartile Marcel Proust>poate ma insel).
Bye