Citat:
În prealabil postat de Doriana
Eu am raspuns la citatele Mariei. Sunt scrisi mai multi apostoli in Biblie; si in ziua de azi mai sunt apostoli. Ce ar fi Biserica fara ei? Doar o ramasita a ceea ce a fost odata.
|
In ziua de azi nu mai sunt apostoli. Sunt episcopii care sunt urmasii apostolilor si au succesiune apostolica si cam atat.
Desigur, daca unul are pitici pe creer si se autodesemeaza apostol si mai desemneaza pe altii..asta nu se pune.
Citat:
Give me a break. E doar parerea mea. Daca vrei sa discutam serios renunta la acuzatii de nesinceritate.
|
Nu sunt acuzatii sunt faptele, expuse chiar de un penticostal care n-are nici un interes sa minta.
Concluziile e drept imi apartin insa le poate trage oricine.
Citat:
Pana la urma si eu si tu suntem doar niste useri de forum. Si tu poti fi un jihadist sinucigas, daca o luam asa...
|
Legatura cu subiectul discutiei fiind care?
In afara de iritarea evidenta..
Asta a fost in loc de o injuratura?
Citat:
Foarte frumos, dar asta nu schimba nimic. Dumnezeu a interzis comunicarea cu cei trecuti dincolo. Contextul si-l face fiecare dupa preferinte, deci nu se pune.
|
Contextul nu l-am facut eu, contextul este dat de Scriptura.
Dar daca o citesti cu ochelari de cal, si ig
nori un principiu de baza al interpretarii, recunoscut chiar de protestanti - contextul, nu e de mirare ca ajungi la convingeri aiurea.
Si asta demonstreaza ca de fapt nu Biblia te intereseaza, ci sa justifici cu ea
idei preconcepute ale traditiei protestante care nu are nici o legatura cu Scriptura.