Citat:
În prealabil postat de Heurtebise
Si cultul penticostal procedeaza cam la fel ...
|
Eu mi-am exprimat in postarea anterioara punctul meu de vedere despre cei care fac astfel de asemanari. Daca veti citi cu atentie postarea il veti gasi.
Citat:
...iti induce o stare "electizanta" sau "de cercetare divina" care nu e altceva decat sugestie sau mai rau, hipnoza.Ti se pare normal ca oamenii cand se roaga sa urle, sa fuga prin biserica, sa aplaude, sa rada, sa se arunce pe jos, sa cante la orga(in timpul rugaciunii), sa debiteze o limba pe care ei nu o inteleg si multe altele?
Si parintii mei sunt penticostali si ma duceau la adunare si ma implicau in tot felul de activitati bisericesti iar cand am incetat sa mai merg(pe la 13 ani) au venit...
|
Puteai tu sa faci realizezi sugestia si hipnoza si ai vazut tu aruncari pe jos si toate cele descrise mai sus...
Cred ca n-ai vazut nimic. Ori ai o imaginatie bogata ori ai vizionat prea multe filme pe youtube.
Citat:
Deja cred ca am scris prea mult
|
Asta da. Ai scris prea multe si din nefericire si neadevarate. Mai cerceteaza-te inaintea Domnului, daca, intre timp, ai devenit crestin(a).