View Single Post
Vechi 04.05.2010, 16:53:55
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cuvant Vezi mesajul
" oare nu o fi egoist Hristosul acesta, sa nu-si aduca aminte de Mama Lui, caci Insusi Tatal a ales-o ca Imparateasa a Cerului..oare nu o fi egoist sa uite de Toti acesti Martiri, care au murit marturisindu-L...
Hristos i-a dat mamei Sale tot ce a avut mai de pret: mantuirea, sfintirea, un loc in rai si viata Lui jertfita si pentru ea. Si martirilor la fel. Ei traiesc intr-o fericire vesnica si de nedescris, langa Domnul lor. Nu inteleg de ce spuneti ca nu-si aminteste de ei.

Insa, oricat de sfant ar fi un om, nu se poate compara cu Dumnezeu care este insasi sursa sfinteniei. Sfantul are doar o picatura dintr-un imens ocean de sfintenie.

Va spun si eu, v-a spus si Trice: Imparateasa Cerurilor a fost zeita Ishtar, careia evreii ii aduceau jertfe de tamaie si alte jertfe, maniindu-l pe Dumnezeu care i-a si parasit pentru aceasta pana la urma. Cred ca nici Sfanta Maria nu ar fi incantata sa ii dati numele acelei zeite pagane.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14