Citat:
În prealabil postat de vasalie
Ai mai pus intrebari de genul asta.
Raspunsul este: "cultul protestant" o cinsteste pe Maria (mama Domnului Iisus Hristos). Cum? La fel cum au cinstit-o si Sfintii Apostoli (care nici macar nu au pomenit-o in epistolele lor - poate iti spune ceva acest lucru). Asta nu inseamna ca nu o respectam sau ca uitam rolul pe care l-a primit Maria (acela de a da nastere pruncului Iisus).
|
Nu, dar este prezenta in Evanghelii si cred ca ceea ce scrie acolo este suficient ca sa primeasca o atentie speciala.
Si care va sa zica daca tu in toate scrisorile pe care le-ai scris cu diverse ocazii nu faci referire la mama ta pentru ca sunt chestiuni care de fapt nu o privesc in mod direct, ar trebui sa ajungem la concluzia ca tu o desconsideri iar noi daca o intalnim ar trebui sa procedam la fel?
Citat:
P.S. Daca mai ai framantari de genul asta, ia-i la rost pe Sfintii Apostoli. De la ei am invatat cum sa o cinstim pe Maria, mama Domnului Iisus.
|
In traducere mai exacta "de la ei am invatat cum sa o
ignoram pe Maria".
Nu crezi ca ar fi mai corect sa spui: "Sfanta fecioara Maria"?
Ar fi mai apropiat de realitate, ca totusi nu este "o Maria" oarecare iar lipsa asta de consideratie de care dati dovada cu
perfida viclenie, are in ea tot atat respect cat as avea cineva pentru tine daca in acelasi timp te-ar injura de mama.
Faceti o incercare, speram sa nu vi se impleticeasca limba in gura, nici degetele pe tastatura.
In orice caz, ceea ce spuneti este f. bun pentru ca serveste foarte bine topicul: "Sunt sectele foarte periculoase?"
In ceea ce priveste atitudinea, dispretul de care dati dovada fatza de cele sfinte fara doar si poate vi se va intoarce inzecit.