View Single Post
Vechi 04.05.2010, 20:06:01
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu, dar este prezenta in Evanghelii si cred ca ceea ce scrie acolo este suficient ca sa primeasca o atentie speciala.
Si Sfintii Apostoli au stiut de cele scrise in Evanghelii. Si totusi, au stiut sa-I aduca slava numai lui Dumnezeu, prin Domnul Iisus Hristos. "Caci n-am avut de gand sa stiu intre voi altceva, decat pe Iisus Hristos si El rastignit."(1 Corinteni 2:2)

Citat:
Si care va sa zica daca tu in toate scrisorile pe care le-ai scris cu diverse ocazii nu faci referire la mama ta pentru ca sunt chestiuni care de fapt nu o privesc in mod direct, ar trebui sa ajungem la concluzia ca tu o desconsideri iar noi daca o intalnim ar trebui sa procedam la fel?
Caraghioasa logica. Sfintii Apostoli au scris multe epistole si destul de lungi (le gasesti in Noul Testament). Nu ti se pare "ciudat" ca nu au pomenit-o pe Maria (mama Domnului Iisus Hristos) nici macar o data?

Citat:
Nu crezi ca ar fi mai corect sa spui: "Sfanta fecioara Maria"?
Sfanta pot sa o numesc. Fecioara... nu am de unde sa stiu. Sfanta Scriptura nu lamureste aceasta problema.

P.S. Si, daca nu este "fecioara", nu poate fi sfanta? Doar nu a curvit, caci a avut barbat. Adevarati necinstitori ai Mariei (mama Mantuitorului) sunteti voi. Ea ne-a lasat o invatatura foarte profunda, cand a spus: "Sa faceti orice va va zice (Domnul Iisus)" (Ioan 2:5). Si, de la acel moment (nunta din Cana) Maica Domnului aproape dispare, pana la Cruce.

Apoi, voi aveti nevoie de un personaj fabricat in mintea voastra ca sa-l puteti cinsti. Circula fel si fel de legende referitoare la Maica Domnului (ex: se spune ca, la moartea Mariei, Sfintii Apostoli s-au "teleportat" de pe unde erau ca sa fie prezenti la inmormantare. Eveniment foarte important de care Sfintii Apostoli nu pomenensc nimic - desii faceau parte dintre "eroii principali ai scenariului stiintifico-fantastic").

Cinstiti-o pe Maica Domnului pentru ceea ce a fost ( nu pentru ceea ce ati inventat voi) si cinstiti-o in felul Sfintilor Apostoli (contemporani cu ea).

Citat:
Ar fi mai apropiat de realitate, ca totusi nu este "o Maria" oarecare iar lipsa asta de consideratie de care dati dovada cu
Sunt de acor cu acest lucru. Nu o consider "o Maria". O consider "unica Maria" (cea care a dat nastere pruncului Iisus Hristos).

Citat:
In ceea ce priveste atitudinea, dispretul de care dati dovada fatza de cele sfinte fara doar si poate vi se va intoarce inzecit.
Numiti ca fiind "cele sfinte" toate nascocirile care au aparut de-a lungul a 2000 de ani.