Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Nu, dar este prezenta in Evanghelii si cred ca ceea ce scrie acolo este suficient ca sa primeasca o atentie speciala.
|
Si Sfintii Apostoli au stiut de cele scrise in Evanghelii. Si totusi, au stiut sa-I aduca slava numai lui Dumnezeu, prin Domnul Iisus Hristos.
"Caci n-am avut de gand sa stiu intre voi altceva, decat pe Iisus Hristos si El rastignit."(1 Corinteni 2:2)
Citat:
Si care va sa zica daca tu in toate scrisorile pe care le-ai scris cu diverse ocazii nu faci referire la mama ta pentru ca sunt chestiuni care de fapt nu o privesc in mod direct, ar trebui sa ajungem la concluzia ca tu o desconsideri iar noi daca o intalnim ar trebui sa procedam la fel?
|
Caraghioasa logica. Sfintii Apostoli au scris multe epistole si destul de lungi (le gasesti in Noul Testament). Nu ti se pare "ciudat" ca
nu au pomenit-o pe Maria (mama Domnului Iisus Hristos) nici macar o data?
Citat:
Nu crezi ca ar fi mai corect sa spui: "Sfanta fecioara Maria"?
|
Sfanta pot sa o numesc. Fecioara... nu am de unde sa stiu. Sfanta Scriptura nu lamureste aceasta problema.
P.S. Si, daca nu este "fecioara", nu poate fi sfanta? Doar nu a curvit, caci a avut barbat. Adevarati necinstitori ai Mariei (mama Mantuitorului) sunteti voi. Ea ne-a lasat o invatatura foarte profunda, cand a spus: "Sa faceti orice va va zice (Domnul Iisus)" (Ioan 2:5). Si, de la acel moment (nunta din Cana) Maica Domnului aproape dispare, pana la Cruce.
Apoi, voi aveti nevoie de un personaj fabricat in mintea voastra ca sa-l puteti cinsti. Circula fel si fel de legende referitoare la Maica Domnului (ex: se spune ca, la moartea Mariei, Sfintii Apostoli s-au "teleportat" de pe unde erau ca sa fie prezenti la inmormantare. Eveniment foarte important de care Sfintii Apostoli nu pomenensc nimic - desii faceau parte dintre "eroii principali ai scenariului stiintifico-fantastic").
Cinstiti-o pe Maica Domnului pentru ceea ce a fost ( nu pentru ceea ce ati inventat voi) si cinstiti-o in felul Sfintilor Apostoli (contemporani cu ea).
Citat:
Ar fi mai apropiat de realitate, ca totusi nu este "o Maria" oarecare iar lipsa asta de consideratie de care dati dovada cu
|
Sunt de acor cu acest lucru. Nu o consider "o Maria". O consider "unica Maria" (cea care a dat nastere pruncului Iisus Hristos).
Citat:
In ceea ce priveste atitudinea, dispretul de care dati dovada fatza de cele sfinte fara doar si poate vi se va intoarce inzecit.
|
Numiti ca fiind "cele sfinte" toate nascocirile care au aparut de-a lungul a 2000 de ani.