Citat:
În prealabil postat de vasalie
Poftim.Alta minciuna cat casa. Pe deasupra, este si o jignire grea adusa Domnului Iisus Hristos. EL ne-a invatat sa credem in viata vesnica:" Voia Tatãlui Meu este ca oricine vede pe Fiul, si crede în El, sã aibã viata vesnicã, si Eu îl voi învia în ziua de apoi."(Ioan 6:40)
Numai ca Domnul Iisus Hristos ne-a invatat sa credem in viata vesnica ce ne va fi daruita dupa inviere.
Sarpele va invata despre imposibilitatea de a muri :"Hotarat ca nu veti muri"(Facerea 3:4). Astfel de afirmatii am facut.
P.S. Tu ce crezi: ca vei mosteni viata vesnica dupa invierea pe care o va infaptui Domnul Iisus Hristos sau ca esti nemuritoare (cand mori, de fapt nu mori ci mergi in rai sau iad)?
|
Si daca eu am cercetat deja cu muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta sinceritate, si cred in viata vesnica, asa cum stii deja...nu ma crezi? Deci vrei sa cercetez cu sinceritatea ta?
Citat:
În prealabil postat de vasalie
Nici eu nici penticostalul nu suntem etaloane. Cerceteaza cu inima sincera si dornica dupa adevar, gata de schimbari (radicale, daca este nevoie) si roaga-te Domnului sa te calauzeasca.
|
Pai nu stiu cat de etalon se vrea a fi Penticostalulmantuibil, insa tu imi zici sa cercetez cu inima sincera si dornica de adevar, dar imi zici sa cercetez ca tine totusi!
Uite, iti sugerez si eu sa cercetezi cu inima sincera si dornica de adevar, si sa te rogi lui Dumnezeu sa te calauzeasca! deh...tu zici ca esti sincer, eu la fel, Penticostalulmantuibil la fel, ce ne facem...ne sfatuim fiecare sa cercetam cu inima sincera, dar adaugam " Ca mine!"?