View Single Post
Vechi 04.05.2010, 23:14:16
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
E foarte greu sora Andrusca sa explici cuiva gustul piersicii.

Tu pui multe intrebari grele. Dar raspunsul la ele se poate afla cel mai bine si mai deplin prin propria ta experienta.

Orice experienta a ta cu Dumnezeu este greu de explicat unuia care nu vrea sa creada. De exemplu ti-ar spune cineva: eu vreau sa stiu exact ce simti tu cand te rogi. Este destul de dificil explici cuiva care nu a gustat niciodata dulceata rugaciunii.
Pai nu e greu deloc, citim in Biblie, si aflam...ne mai luminam cat se poate;astfel..pare-se nu e chiar asa, credinciosul zice xashlf3eergegiefrbhflorghjfbhdfgefilewzgfewzufe... si vine tanti Nutza, si spune ca de fapt ala spune, ce spune ea ca spune credinciosul!O fi asa, nu zic...da parca nu zice in Biblie, ca tipul asta de credincios daruit, nu va intelege niciodata ce spune, nici nu va putea reda, si nici traduce, tie nu ti se pare la fel?

Ok, hai o data, de doua, de 3...da parca acolo spune clar ca trebuie sa si traduci, ca dupa aia treaba e fara folos, ca doar darul nu e numai rugaciune, sa o dam pe aia dreapta...e pentru a te face inteles de cei de alte neamuri, ori daca nu te inteleg nici cei din neam cu tine, nici africanu', nici afganu', nici eschimosu', si nici tu nu te intelegi...deja kaput dar, aia e pretentie ca esti daruit, ca sa dai bine!

Chiar am citit recent marturia unui pentjcostal, care afirma la fel ca si Gabriella, ca darul e pentru a da bine in comunitate, cu cat te misti mai energic esti mai daruit, si ochii celorlalti poposesc asupra darului tau mai mult, ca a cam luat-o razna, si atmosfera e neplacuta, ca multi se prefac...si ca e cam necesar acest dar, alta cale nu prea ar fi.

Adica daca as veni si as zice eu pastorului " Dom'le iaca eu am primit dupa post indelung, si multa rugaciune...darul intelepciunii!" bat pariu ca s-ar uita chioras, si ar zice ca trebuie sa ma mai zbat sa il primesc pe ala al vorbirii in limbi...ce nu mi-e clar? Adica...hai, mai multa rugaciune, mai mult post...ca sa il primesc pe ala!!
Citat:
Absolut si neconditionat: DA.
Sa fie cum zici tu...da eu citisi si alte treburi...
Citat:
E treaba lor. Sa ne rugam pentru ei.
O fi treaba lor, dar parca si a voastra, ca din ce am citit nu am vazut sa spuna omul ala ca prin Ro lucrurile stau diferit fata de filmuletele de pe youtube.

Omul spunea ca e de ajuns sa te uiti la alea sa vezi unde s-a ajuns, si zau daca lauda atmosfera din cultul penticostal din Ro, sau facea vreo comparatie, in schimb si-ar fi dorit atmosfera de rugaciune din cultul baptist..oare de ce, nu era credincios, nu simtea, era pacatos...sau?