View Single Post
Vechi 04.05.2010, 23:47:46
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pai nu e greu deloc, citim in Biblie, si aflam...ne mai luminam cat se poate;
Pai daca despre rugaciune nu crezi tot felul de vorbe, poti sa faci la fel sora Andrusca si cu darul vorbirii in limbi: citeste in Biblie!

Citat:
Chiar am citit recent marturia unui pentjcostal, care afirma la fel ca si Gabriella, ca darul e pentru a da bine in comunitate.
Sunt doar niste clisee depasite.
Astia, pe bune, chiar n-au cu ce se lauda daca au ajuns sa se laude cu vorbirea in limbi. Vorbirea in limbi nici macar nu e a lor.
Pai, n-au si ei o masina mai de fite, stiu eu, o rochie mai de gala, un laptop de utima generatie?
Fac eforturi disperate sa inteleg cum e treaba asta sa se laude unul cu vorbirea-n limbi, dar nu reusesc.
In biserica noastra mai toti vorbesc in alte limbi dar nu am sesizat ca vreunul sa se laude cu asta. Cred ca astea-s chestii de pe vremea lu' bunica.

Citat:
O fi treaba lor, dar parca si a voastra, ca din ce am citit nu am vazut sa spuna omul ala ca prin Ro lucrurile stau diferit fata de filmuletele de pe youtube.
Nu am facut cunostinta cu omul cu pricina dar parca tu ziceai ca in Ro lucrurile stau diferit.

Last edited by penticostalulmantuibil; 05.05.2010 at 00:39:47.