Citat:
În prealabil postat de cuvant
Va rog sa numiti..daca exista cinci Sfinti ai cultului dumneavoastra..a caror invatatura este sub inspiratia Duhului Sfant.
|
Daca imi permiteti, sunt din acelasi cult cu al Dorianei si am un defect: imi place sa raspund la intrebari. Asadar:
Sfantul Pavel, Sfantul Petru, Sfantul Ioan, Sfantul Matei si Sfantul Iacov.
Citat:
De cata ori este pomenit pe an..in biserica dumneavoastra Sfantul Apostol Andrei..ce insemnatate are pentru dumneavoastra Apostolul Cel intai chemat?
|
De cateva ori pe an. Este citat in mod special versetele: "...Andrei, fratele lui Simon Petru. Acesta a găsit întâi pe Simon, fratele său, și i-a zis: am găsit pe Mesia
Și l-a adus la Iisus."
Citat:
Sufletul unui copilas de 5 ani ..nebotezat unde ajunge ..in caz ca trece la cele vesnice?
|
In Rai
Citat:
Cum va aparati de masoni si martorii lui iehova, i socotiti pe acestia ca eretici, sau priviti invatatura lor ca fiind dreapta?
|
Consideram ca multe din invataturile lor nu sunt ortodoxe si le respingem.
Nu prea avem motive sa ne aparam in vreun fel de ei. Cazurile in care penticostalii sa fi imbratisat astfel de credinte sunt foarte rare. De obicei noi atacam.
Citat:
Cei din cultul dumneavoastra pun accentul foarte tare pe Cuvantul Lui Dumnezeu,
|
Multumim pentru compliment.
Citat:
cum ati reactiona, ca peste 10 ani o secta sa conteste aceasta Biblie a dumneavoastra, dorind sa scoata anumite Carti din continutul ei?
|
Ne-am ruga pentru sufletul lor pierdut.
Citat:
In localitatea mea nu exista acum 50 de ani o biserica a cultului dumneavoastra, toti cei din vechime sa inteleg ca au ajuns in Iad? in caz contrar care o fi necesitatea aparitia acestor noi culte..?
|
Cei din vechime, la fel ca si cei de azi s-au impartit in doua categorii: unii au mers in Rai si altii in Iad.
Noile culte nu apar din necesitate. Ruperea bisericilor nu este o nevoie ci o catastrofa. Aparitia noilor biserici are cauze diverse: teologice, politice, pacatoase.
Citat:
exista o unitate in cultul dumneavoastra, sau la o intrebare as putea primi 10 raspunsuri diferite?
|
In general raspunsurile vor fi aproximativ la fel. Totusi in Cultul Penticostal nu este o unitate de monolit cum de altfel, nici in celelalte Biserici nu e.