Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
In biserica noastra mai toti vorbesc in alte limbi dar nu am sesizat ca vreunul sa se laude cu asta. Cred ca astea-s chestii de pe vremea lu' bunica.
|
Dar de ce vorbesc mai toti? Cei care nu vorbesc inca, tot darul asta urmeaza sa il aiba...sau cum?
Parca era scris, ca unii primesc ceva, altii altceva..la voi de ce toti primesc darul asta, si numai despre el vorbiti, dar despre celelalte deloc?
Pai e foarte ciudat insasi faptul ca vorbesc mai toti...deci automat cu totii vorbiti in limbi, si se creeaza o imagine a "normalitatii" la modul asta, insa mie mi se pare doar un element prin care sa va puteti diferentia de celelalte culte...pentru ca fara treaba asta, nu ati avea ce spune despre voi, sau cum sa va definiti!
Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Nu am facut cunostinta cu omul cu pricina dar parca tu ziceai ca in Ro lucrurile stau diferit.
|
Ceeeeee, eu ziceam ca e diferit?
Dar de unde Doamne iarta-ma sa stiu eu ce faceti voi in momentele alea, cand te-am intrebat si pe tine si pe Doriana, daca exista vreo asemanare intre ceea ce se intampla la voi in momentul cu pricina, si ceea ce se intampla in randul celor inselati de cel rau de pe youtube...pentru ca vreau sa vad de ce se speria Dpriana de inregistrarile alea, dar nici nu e nimic postat din Ro, ca sa vad si eu in baza a ce se sperie unii asa tare?
Te-am intrebat de ce nu posteaza nici un roman vreo inregistrare din momentul vorbirii in limbi, si de ce posteaza numai Botezuri, cantari, concerte, formatii....dar vorbire in limbi, Fereasca Sfantul?
Deci exista asemanari intre ciudateniile de pe youtube, si ceea ce se intampla la voi in momentele alea, sau nu?