View Single Post
Vechi 05.05.2010, 01:48:55
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Poftim de citeste Penticostalulemantuibil!!!Sper ca e ok faptul ca postez aceasta sursa

Cu precizarea ca respectivul e baptist, sorry!

In concluzie, cu toate diferentele ce exista, baptistii si penticostalii constituie vârful de lance in lucrarea lui Dumnezeu, fiind confesiunile cu cea mai mare acuratete in vestirea evangheliei si avand ca membri pe cei mai devotati credinciosi si slujitori in lucrarea Domnului.
Dumnezeu sa binecuvanteze deopotriva si pe unii si pe altii."

http://www.moldovacrestina.net/biser...e-si-baptiste/

Deci omul zice si de bine, dar despre darul vorbirii in limbi...poti vedea un alt punct de vedere!!!
Da, le zice bine tipul. Dar poti sa crezi tu Andrusca o asemenea blasfemie: "baptistii si penticostalii constituie vârful de lance in lucrarea lui Dumnezeu"?

Eu asemenea laudarosenie mai rar am intalnit.

Nu cred ca faci bine sa intri pe asemesea saituri. Mie teama sa nu te smintesti.

Sunt de acord cu el in mare parte. Nici eu nu sunt din categoria celor care aplauda tot ce fac penticostalii. Totusi tipul vorbeste din exterior si nu are acces la felul in care simte si gandeste un penticostal.

La fel cum cei din exteriorul ortodoxiei pot face observatii pertinente despre ortodocsi dar sunt departe de a-i intelege. Modul in care simte si gandeste un ortodox nu-l poate prezenta decat cineva din interior.