Subiect: Nelamuriri
View Single Post
Vechi 05.05.2010, 08:54:56
Higinia Higinia is offline
Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pana la urma care e nemultumirea mai exact?

Problemele personale sau raul din jur, care nu are neaparat legatura cu tine?

Cum te afecteaza el direct? Ar fi mai bine daca ai vorbi la obiect pentru ca este vorba totusi de un caz particular..
Sunt afectata de ambele.Deznadezdea ca nu voi gasi raspuns la problemele mele este amplificata practic de faptul ca vad mult rau in lume.Nu se schimba nimic in bine si mergem din rau in mai rau.Neavand nici un raspuns de la Dumnezeu,pic in depresie.Admir persoanele care desi a trecut o lunga perioada de timp de cand se roaga pentru implinirea unui fapt inca mai spera ca se va implini.M-am rugat pentru un anumit lucru a carei neimplinire ma facea sa sufar in permanenta si mereu speram si ma rugam la Dumnezeu ..si dupa un an de rugaciuni am realizat ca toate sperantele mele au fost in zadar si ca nu se mai poate face nimic pentru implinirea dorintei.Si inca o intrebare.Voi va rugati pentru pace in lume?Eu ma rugam,dar acum chiar daca mai mentionez in treacat prin rugaciune sa fie pace in lume nu mai am speranta ca o sa fie pace vreodata.Unele lucruri chiar sunt imposibil de implinit..asta am realizat de-a lungul timpului,nu conteaza cata credinta ai.
Reply With Quote