View Single Post
Vechi 05.05.2010, 10:06:42
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
eterna problema a romanilor?
Care?Cum ?Ce?Nu prea am auzit de asa ceva.Cazuri in care au fost muscati oameni de catre caini comunitari(asa li se spun,nu vagabonzi) sunt,la fel cum exista cazuri in care oamenii au fost atacati de ursi,lupi,vulpe.Sunt multe animale care ataca.
Da, dar ele traiesc de obicei in padure nu in oras.
Probabil diferenta asta ti-a scapat.

Citat:
Dar de unde si de unde o problema?NU avem bani sa ii bagam in adaposturi,sa ii sterilizam foarte bine si gata ii eutanasiem?Ce usor.
Cum zicea si Radu32 mai sus e o mare ipocrizie sa consideri ca sterilizarea si inghesuirea in custi pentru 5-10 ani cat traieste un caine este o solutie "umanitara".

Citat:
Omul nu este mai presus decat un caine,parerea mea.
Ia-te de mana cu topcat atunci care se considera verisorul maimutei.
Si inca maimuta e ceva mai evoluata ca un caine.

Citat:
Cainele de obicei musca daca fugi,daca ti-e frica,daca te uiti ciudat la ei,daca ai in mana ceva periculos pentru ei etc.NU m-a muscat niciodata un caine si nu mi se par asa periculosi.
Faptul ca tu personal nu te-ai confruntat cu problema nu inseamna ca exista.
Asta se cheama ignoranta deliberata.

Cainele singur, fara stapan si teritoriu intr-adevar nu ataca decat daca e turbat.

Insa atunci cand e hranit de anumit oameni dintr-o zona, incepe sa creada ca are stapan, isi formeaza un teritoriu si ataca pe oricine intra in acel teritoriu.

SAU

Si mai grav, se aduna in haite si atunci ataca, in special noaptea sau zonele cu trafic redus.

Daca esti asa curios, sa-ti dea Dumnezeu sa te intalnesti cu o haita din asta si pe urma sa vii sa ne povestesti cum te-ai descurcat.

Citat:
Cazuri in care au pierit copii din cauza acestor caini exista,la fel cum exista si cazuri in care oamenii sunt atacati de ursi,lupi etc dar sa facem din asta o problema mi se pare absurd.
Cand ai sa dai de un lup sau de un urs liber prin mijlocul orasului, atunci sa vii cu "argumente" din astea.

Citat:
Cazuri in care oamenii arunca cu pietre in caini si alte animale,ii tortureaza,ii omoara,le pun otrava nu vedeti?Care ar fi solutia atunci?Eu cred ca sa eutanasiem oamenii.
Daca e proprietarul cainelui, sa fie pedepsit.
Daca omul incearca sa scape asa de un caine vagabond (sau mai multi), sa i se explice ca cel mai bine este sa cheme ecarisajul si se ocupa de chestiune.
Simplu, nu?

Citat:
Sa fim seriosi,eutanasierea nu e o solutie buna,nu avem dreptul sa luam viata unui om.
La un om nu, dar la un caine sau orice animal care se transforma intr-o problema sociala, medicala, etc. da.

Citat:
Eutanasierea e normala la un caine foarte violent,turbat sau mai stiu eu ce dar nu la cainii obisnuiti fara stapani.
La cainii obisnuiti fara stapan care ataca oameni nu e doar normala ci chiar foarte necesara.