View Single Post
Vechi 05.05.2010, 11:58:33
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Eu știu regula impusă de Duhovnicul meu și mă supun ei, suferind când nu pot să mă împărtășesc, dar este din vina mea și numai a mea. Crezi tu oare că nu puteam face ca tine ? Nu săptămânal, ci poate de două ori , dar am ales să sufăr pentru greșelile mele și să mă bucur cu adevărat când mă împărtășesc. De altfel toate lumânările de la Sf. Împărtășanie le păstrez ca un dar de mult preț. . . !
Eu iti propun sa te documentezi foarte bine in privinta obligativitatii de a te impartasi la fiecare Liturghie si sa discuti asta cu duhovnicul tau. Fara sa critic pe nimeni, dar poate ca el nu cunoaste canoanele mentonate mai sus.

Cristi, pacate facem cu totii, insa nu toate opresc de la cea mai imporanta Taina lasata de Hristos. Si presupun ca tu nu comiti pacatele de moare mentionate de Sfantul Nicolae Cabasila.

Si nu uita: ascultarea este buna numai si numai avand baza in Sfintele Scripturi si Sfanta Traditie. La proba contrarie - alt duhovnic!

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote